Istorijos iš garsių projektų

Lietuvoje viešinčio aktorius S. Gunno karjera prasidėjo nuo ekscentriško Kirk Gleason vaidmens populiariame televizijos seriale „Gilmoro merginos“. Aktoriaus humoro jausmas ir gebėjimas kurti įsimintinus personažus atvėrė jam duris į Holivudą.

Geriausiai S. Gunnas yra žinomas dėl savo vaidmenų tokiuose projektuose kaip „Galaktikos sergėtojai“ ir „Savižudžių būrys“. Šiais metais aktorius į ekranus sugrįš su animaciniu serialu „Būtybių vadai“, kuriame įgarsino Weasel ir G.I. Robotą.

„Savaitgalį kviečiu susitikti visus, kurie gyvena populiariąja kultūra. Nekantrauju pasimatyti!“, – sakė pro Vilniaus oro uosto duris žengęs S. Gunnas.

Į Lietuvą S. Gunnas atvyko kartu su žmona, aktore ir režisiere Natasha Halevi. Renginio metu pora dalinsis patirtimi, kaip aktoriams pavyksta išlaikyti balansą tarp darbo ir šeimos.

Susitikti kviečia dar daugiau garsių vardų

Pasimatyti su gerbėjais į Lietuvą jau atvyko ir kiti garsūs aktoriai ir turinio kūrėjai – seriale „Kalnietis“ Dankaną Maklaudą įkūnijęs aktorius Adrian Paul, „Hario Poterio“ aktoriai Devon Murray ir Natalia Tena, internetinių komiksų žvaigždės „Cyanide & Happiness“ kūrėjas Rob DenBleyker, „Natural Habitat Shorts“, Nathan W. Pyle, kuriantis „Strange Planet“ komiksus, bei internetinė asmenybė „Nobody Sausage“.

Be susitikimų su garsiais aktoriais ir internetinio turinio kūrėjais renginyje lankytojų lauks naujausių kompiuterinių žaidimų ir technologijų pristatymai, didžiausias Baltijos šalyse cosplay konkursas, filmų pristatymai, diskusijos, interaktyvi šeimų erdvė, „Menininkų alėja“, prekybininkų erdvė ir daug kitų įdomybių.

Projektą iš dalies finansuoja Vilniaus miesto savivaldybė.