Prieš kelias dienas garsi moteris į socialinį tinklą „Instagram“ įkėlė kelias nuotraukas, kuriose galima pamatyti ne tik jos šeimą, bet ir jos rusų mėlynąją katę Grey Kitty.

Moters sekėjai spėjo pastebėti, kad gyvūno snukutis nenatūraliai lygus, tarsi būti išlygintas. O tuo metu akys – pernelyg mėlynos.

Be to, dar kiti pastebėjo, kad katei trūksta ūsų.

„Šiuo metu tai tikra liga“, – „Reddit“ tinkle rašė vienas kritikas.

„Ji prasilenkia su realybe“, – kritikos negailėjo ir dar vienas, kuris netrukus sulaukė pritarimo: „Net gyvūnai nėra saugūs“.


Tiesa, atsirado tų, kurie paaiškino, jog rusų mėlynosios katės iš prigimties nepaprastai gražios, tad jų nuotraukų įprastai net nebūtina redaguoti.

„Rusijos mėlynosios yra natūraliai gražios ir, žinoma, labai brangios. Tai kačiukų tipas, kuriam nereikia jokių filtrų“, – komentavo vienas kačių mylėtojas.

Delfi primena, kad tai ne pirmas kartas, kai žvaigždė sulaukia kritikos dėl nuolat redaguojamų nuotraukų.

Tačiau šio fakto ji niekada nepripažino, o prieš 10 metų net sugebėjo viešai prabilti apie retušavimo programėlę „FaceTune“.

„Tai nėra tikra. Jūs pristatote pasauliui tai, ką norite, kad jie matytų. Bet tai nuostabu. Manau, kad mūsų visuomenė šiais laikais labai stipriai pasinėrusi į norą būti pripažintais socialiniuose tinkluose. Niekas iš tikrųjų nežino, kaip jie atrodo, todėl skelbia tokius dalykus“, – tąkart svarstė garsi moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją