Karalienė „nyksta tiesiog akyse“, tvirtina karališkosios šeimos ekspertė.

Išvydusi praėjusį ketvirtadienį, birželio 16 d., paskelbtas nuotraukas, kuriose užfiksuotas Jos Didenybės susitikimas su Australijos Naujojo Pietų Velso valstijos gubernatore Margaret Beazley, karališkoji ekspertė išreiškė susirūpinimą dėl Elžbietos išvaizdos.

D. Elser palygino naujausias karalienės nuotraukas su prieš metus padarytomis fotografijomis, kai apsivilkusi tą pačią geltoną suknelę ji susitiko su tuometiniu Australijos premjeru Scottu Morrisonu.
Savo komentare tinklapiui news.com.au, karališkoji ekspertė teigia, kad 96-erių metų amžiaus monarchė dabar yra pastebimai labiau „sulinkusi”, liesesnė ir „susitraukusi“.

„Kaip [jos būklė] galėjo taip greitai suprastėti? Dar prieš metus karalienę matėme jodinėjant žirgu, vedžiojant šunis ir vairuojat „Rover“ visureigius, o dabar, kaip pranešama, ji jau retsykiais naudojasi vežimėliu“, – stebėjosi moteris.

„Ketvirtadienį išplatintoje nuotraukoje matyti, kad Jos Didenybė nyksta tiesiog akyse, nors Bakingamo rūmai ir toliau laikosi įsikibę vis labiau nusibostančios nuomonės, kad viskas esą yra gerai“, – pridūrė karališkųjų reikalų ekspertė. Ji taip pat susirūpinusi, kad karalienė nebepasirodo tokiuose renginiuose, kuriuose jos nedalyvavimo galimybė net nebuvo svarstoma.

Šių metų gegužę monarchė dėl „laikinų judėjimo problemų“ pirmą kartą per beveik 60 metų nepasirodė Jungtinės Karalystės parlamento sesijos atidarymo ceremonijoje. Ją pavadavo princas Charlesas.

Sūnus mamą taip pat pavadavo per šiųmetį Didįjį ketvirtadienį, praėjus mėnesiui po to, kai karalienė atšaukė savo dalyvavimą Tautų Sandraugos dienos pamaldose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją