Pastaruoju metu Lady Gagos šūkis, veikiausiai, yra „kuo mažiau – tuo geriau“, mat į viešumą ji dažnai žengia vilkėdama itin atvirus drabužius.

Štai, visai neseniai atlikėja Londono gatvėmis žingsniavo pasipuošusi trumpais blizgiais šortais ir palaidine, kuri vos dengė krūtis.

Niujorke vaikštinėjusi žvaigždė taip pat neketino pernelyg pridengti kūno – ji ir vėl pasirinko itin trumpus šortus ir mažai ką dengiančią palaidinę.

O štai prieš mėnesį garsenybė iš savo įrašų studijos išėjo... nuogomis krūtimis.

30-metė atlikėja neseniai prisipažino, jog diena iš dienos kovoja su depresija.

„Vartoju vaistus. Nesakau, kad jaučiuosi gerai būtent dėl jų. Neskatinu jaunų žmonių vartoti antidepresantus ar medikamentus, galinčius stabilizuoti žmogaus nuotaiką. Atvirai prisipažįstu, kad su depresija ir nerimu kovojau visą savo gyvenimą. Kovoju tebešiol, diena iš dienos“, – per interviu sakė Lady Gaga.

Popmuzikos žvaigždė taip pat teigė, kad naujausio albumo įrašinėjimas atėmė daugybę jėgų, po kurių jai žūtbūt prireikė pertraukos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)