Armijos seržantu buvęs jos tėvas Faustas, anot pačios Ch. Aguileros, jos ir visos jos šeimos gyvenimą pavertė pragaru. Muzika tuomet jai tapo būdu pabėgti ir pasislėpti, tyliai išgyventi tai, kas tuo metu dėjosi namuose.

„Susidūriau su prievarta, spaudimu ir smurtu. Augdama nesijaučiau saugi. Bejėgiškumo jausmas yra blogiausias visame pasaulyje. Taigi, atradau muziką kaip išsigelbėjimą. Skausmas, kurį patirdavau namuose, privertė gimti muziką manyje“, – pasakojo žinoma moteris.

Jos mama Shelly kartą rado savo ketverių dukterį kruvinu veidu. Christina prisimena, jog tik išlemeno, kad tai buvo tėvo darbas, mat jam panorus pamiegoti maža mergaitė sukėlė triukšmą. Kiek vėliau jos motina paliko smurtaujantį vyrą ir dukteris išsiuntė pagyventi su jų senele.

Tiesa, po kurio laiko Christina susitiko savo tėvą, kuris meldė atleidimo už visas skriaudas, tačiau moteris nebenorėjo net pasikalbėti. „Leidau jam šiek tiek sugrįžti į savo gyvenimą, bet greitai supratau, kad tai nebuvo būtina ar reikalinga“.

Dar 2002 metais vyras neigė kaltinimus dėl smurto prieš atlikėją Ch. Aguilerą ir jos seserį Rachel. Tad nenuostabu, kad šeima daugiau niekada šiltų santykių ir nepalaikė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)