Naujiena apie P. Gagarinos ir D. Ischakovo santykių baigtį buvo netikėta dainininkės gerbėjams, juk dar visai neseniai ši pora buvo laikoma pavyzdine tarp žvaigždžių šeimų, praneša starhit.ru. Deja, jųdviejų santuoka taip pat neatlaikė išbandymų ir žlugo. Daugiau smulkmenų fotografas atskleidė savo tinklaraštyje.

„Niekada netikėjau santuoka. Paskui įsimylėjau ir patikėjau. Kvailys?! Galbūt. Ar dėl ko nors gailiuosi?! Ne! Ar esu dėkingas?! Žinoma. Už daugelį dalykų.

Ar dar kada nors užsimanysiu vesti?! Labai abejoju. Nežinau praktiškai nė vienos laimingos poros, kartu pragyvenusios pakankamai ilgai. Aišku, yra tokių porų, kurios vis dar drauge, bet labai nedaug.

Dar vienas svarbus klausimas: ar tik ne iš įpročio, iš inercijos... O savo šeimą labai myliu ir visada mylėsiu. Argi gali būti kas nors svarbesnio ir brangesnio?! Ne!“ – atviravo 42-ejų metų amžiaus vyras.

Beje, neseniai jį pastebėjo vaikštinėjantį su kita mergina. Fotografas sarkastiškai pakomentavo gandus apie naują romaną.

„Štai ir sulaukiau šlovės! – šaipėsi D. Ischakovas. – Tapau geltonųjų kronikų herojumi. O dabar rimtai paklausiu: kaip man toliau gyventi asmeninį gyvenimą? Net tinderyje neužsiregistruosi, kaipmat suuos. Ką patarsite?“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)