Naujienų portalas „Dailymail“ cituoja garsaus žurnalisto žodžius, kad buvusi jo žmona Marina Wheeler, tikėtina, buvusią santuoką norėtų pamiršti.

Vyras priminė, kad kol B. Johnsonas mėgavosi 23 metais jaunesnės mylimosios glėbiu, jo tuometinė žmona M. Wheeler kovojo su vėžiu.

Po 25 metus trukusios santuokos griūties, buvusi B. Johnsono žmona neslėpė kartėlio ir aštrių žodžių – ji pati nutraukė santuoką, kuri tapo nebepakenčiama.

„Atrodė, kad Dievo suteiktas gyvenimo planas kažkur suklydo“, – apie prieš dvejus metus užklupusį gimdos kaklelio vėžį ir tuo pat metu sugriuvusią santuoką tąkart kalbėjo M. Wheeler.

„Aš ir mano keturi vaikai jau perėjome daug sunkumų, kuriuos privalėjome išgyventi. Mūsų 25-erius metus trukusi santuoka tapo nepakenčiama, todėl ryžausi ją nutraukti, visi gyvenimo pokyčiai toliau buvo šlifuojami, gludinami, mane viskas labai vargino.

Aišku, užklupęs vėžys neklausia. Neklausia ir gyvenimas. Praėjo dveji metai, aš gyju visomis prasmėmis ir dabar galiu sakyti, kad man labai pasisekė“, – M. Wheeler žodžius citavo žurnalistas.

56-erių Marina laimingoje santuokoje su Borisu praleido 25-erius metus (iki 2018 m.), dar dvejus metus truko jų skyrybos.

„Aš nebėgsiu ir nesislėpsiu nuo fakto, kad pastarieji metai man buvo labai sunkūs. Traumuojantys. Skyrybos, žinia apie vėžį. Suprantu, kad daugybė žmonių pereina per tą patį, tačiau kai viskas sukrito į vieną, man tai buvo didelis iššūkis“, – kiek anksčiau laidoje „Good Morning Britain“ kalbėjo moteris, kuri neseniai pristatė ir naujausią savo knygą.

2019-ais metais M. Wheeler buvo diagnozuotas gimdos vėžys, tačiau atlikus dvi sėkmingas operacijas, naujų vėžinių ląstelių nebebuvo aptikta.

„Dabar aš atradau laisvę. Kai pirmą kartą vykau į Pakistaną, vis dar buvau ištekėjusi už jo. Buvo labai įtemptas laikas, buvo keista, jaudinausi dėl saugumo. Antras kartas buvo visiškai kitoks. Dabar pasikeitė tai, kad aš visiškai nebekreipiu dėmesio į tai, kas vyksta jo aplinkoje. Esu susikoncentravusi į savo knygą, savo gyvenimą“, – pridūrė ji.

Moteris laidoje tuomet taip ir neišarė Boriso vardo.

B. Johnsonas ir M. Wheeler buvo draugai nuo pat vaikystės, santuokoje jie susilaukė keturių vaikų. Kai 2018-aisiais sutuoktinis paskelbė išeinantis pas gerokai jaunesnę mylimąją (C. Symonds šiuo metu yra 32 metai), moteriai šią žinią atlaikyti buvo labai sunku. Tų pačių metų rugsėjį sutuoktiniai paskelbė apie oficialias skyrybas.