Internete šilčiausiais žodžiais jubiliatę apibėrė Kim Kardashian West, Khloe Kardashian ir Kendall bei Kylie Jenner.

„Tėti, su gimtadieniu. Labai tave myliu ir labai didžiuojuosi. Tikiuosi, kad ateinančiais metais nestigs meilės ir laimės. Myliu, tavo mažylė amžinai“, – parašė 18 metų Kylie ir paskelbė vaizdo įrašą iš šventinių šeimos priešpiečių.

„Papasakok, kaip jautiesi 66 metų“, - vaizdo įraše prašo Kylie. „Bet man vos vieneri. Gal tik šeši mėnesiai“, – šypsosi jubiliatė.

„Tai mano pirmasis tikrasis gimtadienis. Jaučiuosi tiesiog nuostabiai. Mane myli ir palaiko šeima. Jaučiuosi savimi, tikra, myliu gyvenimą. Pastarasis pusmetis buvo geriausias mano gyvenime. Nekantraudama laukiu, kas manęs laukia ateityje“, – džiaugiasi C. Jenner.

„Mylim tave!“, – priduria Kylie. Mergina tėtį pasveikino ir socialiniame tinkle „Instragram“, kur parašė: „Gimtadienio sveikinimai artimiausiam žmogui. Tu manęs niekada nenuvylei. Myliu tave“.

35 metų Kim tėtį pat pasveikino socialiniame tinkle „Instagram“, kur paskelbė mielą asmenukę ir parašė: „Su gimtadieniu, Caitlyn. Tau 66 ar Caitlyn dar tik vieneri? Štai apie ką kalbėjomės per šventinius pietus. Linkiu nuostabios dienos, meilės ir daug juoko. Man parodei, ką iš tikrųjų reiškia gyventi tikrą gyvenimą ir nusispjauti, ką apie tave galvoja likęs pasaulis. Myliu tave!“. Kim patėvio gimtadieniui paskyrė ir įrašą savo svetainėje, kur pasidžiaugė Caitlyn drąsa.

19 metų Kendall tėvą pavadino „nuostabiausiu ir mieliausiu žmogumi“, kokį tik pažįsta.

„Visada buvai šalia, kai man reikėjo – ar tai buvo važiavimo dviračiu pamokos, ar kasdieniniai pasitikimai po pamokų, ar tiesiog petys, ant kurio visada galėdavau išsiverkti. Esi mano herojus ir priežastis, kodėl šiandien esu šiame pasaulyje. Labai tavimi didžiuojuosi, tu šiais metais nepaprastai daug patyrei ir pasiekei. Myliu tave, tėti. Tikiuosi, kad šis gimtadienis bus pats geriausias“, – teigia Kendall.

31 metų Khloe žinutėje savo svetainėje taip pat negailėjo gerų žodžių jubiliatei.

„Sveikinu su gimtadieniu vieną iš labiausiai mane įkvepiančių žmonių. Tai pirmasis tavo gimtadienis. Negaliu atsidžiaugti, kad jį galime atšvęsti stilingai“, – teigia Khloe.

Early birthday lunch with @caitlynjenner Happy birthday dad what an amazing year for you.

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on Oct 27, 2015 at 2:07pm PDT