Šiuo metu B. Pittas reklamuoja savo naują filmą apie beisbolą „Moneyball“. Tačiau duodamas interviu rytinei pokalbių laidai „Today“, jis daugiau kalbėjo apie anksčiau lepteltą pastabą, jog penkerius metus trukusi santuoka su J. Aniston buvo nuobodi, ir kad dabar jis yra labai patenkintas santykiais su A. Jolie.

„Tenorėjau pasakyti, kad kaip tėvas norėčiau, jog mano vaikai turėtų gerą mamą“, – trečiadienį duodamas interviu Mattui Laureriu aiškino B. Pittas.

„Štai ir viskas. Tai niekaip nesusiję su praeitimi. Tiesą sakant, man liūdna, kad vos tik pasakau ką nors gražaus apie A. Jolie, žmonės iš karto įpainioja ir J. Aniston. Ji nenusipelnė, kad su ja taip būtų elgiamasi“, – sakė aktorius.

Praeitą savaitę B. Pittas suskubo pareikšti, jog anksčiau žurnalui „Parade“ išsakytos mintys apie nuobodų gyvenimą su J. Aniston buvo neteisingai suprastos.

Tačiau tai tik dar labiau pakurstė žiniasklaidos priemones vaizduoti A. Jolie ir J. Aniston kaip nesutaikomas konkurentes.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją