Pranešama, kad tiek mama, tiek kūdikis jaučiasi puikiai. Sveikas mažylis gimė vienoje Londono ligoninių šį rytą.

„Motinai ir kūdikiui viskas labai gerai“, – nurodė atstovas netikėtame pranešime; C. Symonds gimdyti turėjo kiek vėliau šiemet.

Žinia apie būsimus gandrus JK premjero mylimoji pasidalino socialiniuose tinkluose vasarį.

„Įprastai tokio dalyko čia neviešinčiau, tačiau noriu, kad mano draugai tą išgirstu iš manęs“, – tuomet skelbė ji.

„Daugelis iš jūsų jau žinote, tačiau mano draugai – dar ne. Mes susižadėjome praėjusių metų pabaigoje ir laukiame atvykstant mūsų vaikeliui šią vasarą. Jaučiamės palaiminti“, – pridūrė C. Symonds.

Britų premjeras tik pirmadienį grįžo į darbą po beveik mėnesį užsitęsusio gydymo nuo koronavirusinės infekcijos COVID-19. Jis savaitę buvo gydomas vienoje Londono ligoninėje ir tris naktis praleido intensyviosios priežiūros skyriuje.

C. Symonds taip pat sakė, kad savaitę ją kamavo koronaviruso simptomai.

B. Johnsonas ir jo antroji žmona Marina Wheeler, su kuria jis yra išsiskyręs, turi keturias atžalas, taip pat jis yra dar mažiausiai vieno nesantuokinio vaiko tėvas.

Dviejų iš pastarųjų keturių JK ministrų pirmininkų – Davido Camerono ir Tony Blairo – žmonos susilaukė kūdikių jų sutuoktiniams einant pareigas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)