„Supažindinu jus su Wilfredu Lawrie‘iu Nicholasu, gimusiu 2020 m. 04 mėn. 20 d., 9 val. Vardai Wilfredas – Boriso senelio, o Lawrie – mano senelio garbei. Na, o vardas Nicholas – dviejų medikų, Nicko Price‘o ir Nicko Harto, praėjusį mėnesį išgelbėjusių Boriso gyvybę, garbei.

Siunčiame didžiulę padėką nuostabiai medikų komandai, kuri mus taip nuoširdžiai prižiūrėjo. Esame be galo laimingi“, – socialiniame tinkle rašė B. Johnsono sužadėtinė.

Laimingi tėvai socialiniuose tinkluose taip pat pirmą kartą paviešino mažylio nuotrauką.

Primename, kad Jungtinės Karalystės ministrui pirmininkui dėl koronaviruso sukelto plaučių uždegimo savaitę teko praleisti ligoninėje.

Koronavirusu užsikrėtęs premjeras iš ligoninės buvo išrašytas balandžio 12 dieną ir nuo tada leido laiką užmiesčio rezidencijoje netoli Londono.

Kol buvo gydytas ligoninėje, B. Johnsonas tris dienas praleido intensyviosios terapijos skyriuje.

Balandžio 29 dieną gimė jųdviejų su C. Symonds pirmasis vaikas. Iš ankstesnių santuokų B. Johnsonas augina dar keturis vaikus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)