Coco feisbuke paviešino itin intymią ultragarso nuotrauką ir iš anksto pranešė, kad tai - mažylė Chanel Nicole. "Visiems tiems, kurie netikėjo, kad laukiuosi. Kaip matote, manyje tikrai auga kūdikis. Laukiuosi jau 5,5 mėnesio, gimdyti turėčiau gruodį", - visas detales dėstė C.Austin.

Pastaruoju metu moteris daug laiko skyria sportui bei sveikai mitybai, tai, pasak jos, daroma specialiai, kad nėštumo metu nepriaugtų per daug svorio ir išlaikytų norimas kūno linijas. "Kad ir kaip norėčiau nėštumo metu išlikti liekna, jaučiu, kad pilvukas anksčiau ar vėliau išsipūs", - gerbėjams feisbuke rašė Coco.

Prieš nėštumą C.Austin atsikratė beveik 6 kilogramų, tad dauguma kritikuoja ją, esą ji nesilaukia, nes pastaruoju metu lieknėja, o ne priauga svorio, kaip dauguma nėščiųjų. Dėl to ji ir paviešino ultragarso nuotrauką, norėdama įrodyti, kad ji nemeluoja. Beje, ji tikina, kad svorio atsikratė tiesiog todėl, kad nustojo vartoti alkoholį: "Kas vakarą išgerdavau bent po dvi taures vyno." Coco prisipažino, kad nors ji laukiasi jau daugiau nei penkis mėnesius, priaugo vos 3 kilogramus.

Daugiau nei penkis mėnesius nėščia įsžymybė vis dar aktyiai užsiima akrobatine joga, kurią praktikuoja kartu su savo seserimi. Moterys šiuo sportu užsiima net dėvėdamos aukštakulnius. Naujausioje Coco nuotraukoje matyti, kad ji vis dar puikiai atlieka lankstumo, ištvermės ir puikios koordinacijos reikalaujančius pratimus, be to - atrodo itin liekna. Nuotraukoje - ant žemės gulinti Coco sesuo Kristy ir pati Coco, besilaikanti ant sesers kojų.