TMZ skelbia, jog pora 2000 metais beveik tūkstančio kvadratinių metrų ploto namus įsigijo už 3,75 mln. dolerių (9,86 mln. Lt). Namas tapo puikia povestuvine dovana vienas kitam. Pranešama, kad už 8 mln. dolerių namus parduoti aktoriui padėjo su garsiais žmonėmis dirbantis nekilnojamojo turto agentas Kurtas Rappaportas.

Iš pradžių už namą Beverli Hilse B.B.Thorntonas prašė 10 mln. dolerių (26 mln. Lt), tačiau dėl situacijos nekilnojamojo turto rinkoje kainą teko sumažinti. Nepaisant to, reikia pripažinti, jog sandoris tikrai pavyko.

Dar iki B.B.Thorntono namas priklausė gitaros virtuozui Slashui.

Name yra 9 miegamieji, 8 vonios kambariai, baseinas, teniso aikštelė, sporto salė, biblioteka, nuosava įrašų studija ir netgi keli fontanai.

Įdomus faktas: namus už 8 mln. dolerių įsigijęs asmuo per mėnesį bankui turės mokėti 48 tūkst. dolerių (126 tūkst. Lt) būsto paskolą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)