Aktorė Jada Pinkett Smith irgi neslepia savo meilės nuotykių. Su žurnalo „Redbook“ darbuotojais kalbėdama apie šeiminio gyvenimo paįvairinimą, ji papasakojo apie keletą vietelių, kur porelės gali užsiimti meilės žaidimais.

„Būkite pasalūnai... Tinkamos vietos: merginos namas vykstant vakarėliui, vonios kambarys, miegamasis. Taip pat galima išsirinkti seksui patogų kampelį lauke. Ar jis gali kada nori patekti į savo biurą? Suplanuokite neįprastą pasimatymą. Pabūk jo sekretore! Sustokite šalikelėje... Tiesiog paįvairinkite savo lytinį gyvenimą“, – pasiūlė ji.

Taip, kai kurioms garsenybėms tabu paprasčiausiai neegzistuoja, bet kitos nėra linkusios atvirauti apie intymius santykius – dažniausiai dėl piktų apkalbų, kurias skleidžia buvęs mylimasis ar mylimoji. Taip pat kai kurios įžymybės prisipažino, kad reikalai lovoje klostosi ne itin gerai. Kad ir kaip ten būtų, toliau išvardytos žvaigždės apsikvailino dėl seksualinės patirties trūkumo arba draugiškai pasišaipė iš kurioziškų intymių akimirkų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją