Socialiniame tinkle paskelbtame vaizdo įraše užfiksuota, kaip N. Youngas priklaupęs ant kelio tiesia garsiajai reperei žiedą, I. Azalea atsako į jo siūlymą tekėti teigiamai, o tada gimtadienio vakarėlyje dalyvavę draugai ir šeimos nariai sveikina porą, rašo blog.wenn.com.

Pora susitikinėti pradėjo 2013 m. Žinia apie sužadėtuves pasklido praėjus vos kelioms dienoms po to, kai I. Azalea atšaukė savo koncertinį turą.

Kaip rašo uk.eonline.com, N. Youngo įteikto žiedo vertė siekia 500 tūkst. JAV dolerių (apie 457 tūkst. eurų).

I. Azalea įteikto žiedo centre - 8,15 karatų brangakmenis. Taip pat iš baltojo aukso pagamintas žiedas puoštas 2,28 karatų baltaisiais deimantais.

„Nickas įdėjo labai daug širdies į šio žiedo kūrimo procesą“, - patikino „Jason of Beverly Hills“ įmonės vadovas Jasonas Arashebenas. „Norėjome sukurti Iggy svajonių žiedą, kuris atitiktų jos asmeninį stilių. Visada didelė garbė, kai klientas pasitiki manimi ir padeda kurti žiedo dizainą, simbolizuojantį vieną svarbiausių gyvenimo sprendimų“, - patikino jis.

Panašu, kad I. Azalea žiedas labai patiko. Socialiniame tinkle „Instagram“ ji pasidalino trimis žiedo nuotraukomis.

N. Youngas draugei pasipiršo draugų ir šeimos narių akivaizdoje.

„Tai buvo graži Nickui skirta šventė, kurioje dalyvavo tik artimiausi draugai ir šeima. Nicko pasipiršimas tapo tikru netikėtumu Iggy. Ji tuo pačiu metu buvo ir šokiruota, ir labai nudžiuginta. Nickas jau ilgą laiką supranta, kad Iggy yra jam skirta, todėl jis tik laukė tinkamos progos pasipiršti. Pastaraisiais mėnesiais jie tapo labai artimi, todėl jis negalėjo galvoti apie nieką kitą, su kuo galėtų praleisti visą gyvenimą, išskyrus ją“, - pasakojo porai artimas šaltinis.

Pats N. Youngas taip pat paskelbė 1,4 mln. sekėjų turinčioje paskyroje „Instagram“ nuotrauką, kurioje užfiksuota akimirka po įvykusių piršlybų. „Ji pasakė „taip“. Nuspręsta, aš vedu!” – rašo jis.
Poros pažintis prasidėjo socialiniame tinkle „Twitter“.

❤️❤️

A photo posted by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Happiest Day #Isaidyes

A photo posted by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Love you @swaggyp1

A photo posted by Iggy Azalea (@thenewclassic) on

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)