Ukrainos žvaigždė pirmiausia sukaktį paminėjo jos vyrui priklausančiame restorane, esančiame Dniepro upės prieplaukoje Kijeve. Baltais ir raudonais balionais išpuoštoje restorano salėje Ani Lorak, kurios tikrasis vardas Karolina Kuek, sveikino tik artimiausi šeimos nariai. Priešingai nei pernai, kai atlikėja surengė įspūdingą gimtadienio puotą, į kurią pakvietė virš šimto svečių, o susirinkusiems dainavo Grigorijus Lepsas.

Jau kitą dieną po šventės Ani Lorak su vyru Muratu Nalkakioglu išvyko į Maltą. Čia dar kartą atlikėjos gimtadienis buvo paminėtas indų restorane, kur Ukrainos žvaigždės ir jos antrosios pusės laukė jauki ir romantiška vakarienė. Kartu su gimimo diena buvo pažymėta ir poros penkerių metų vedybinio gyvenimo sukaktis.

Kalbėdama apie savo amžių Ani Lorak teigė: „Manau, kad žmogui tiek metų, kaip jis pats jaučiasi. Į savo pasą jau seniai nesidairau – man to nereikia, nes tikiu, kad moteriai svarbiausia viduje jaustis jaunai. Aš kasdien stengiuosi gyventi pilnavertį gyvenimą bei sekti mados ir muzikos tendencijas. Man be galo įdomu gyventi!”.

Nors populiari atlikėja draugams šventės ir nerengė, artimiausi jos draugai, tarp kurių ir Rusijos scenos žvaigždė Filipas Kirkorovas, moterį pasveikino SMS žinutėmis bei socialiniuose tinkluose. O atlikėjos kolektyvas „Ani Lorak Production“ net gi sukūrė specialų video sveikinimą, kurį paviešino jos oficialiame puslapyje.

Ukrainos scenos žvaigždė po gimtadienio šventės ir toliau intensyviai ruošiasi savo didžiajam šou „Karolina“, kurį Lietuvos klausytojai išgirs lapkričio 7 dieną. Po 6 metų pertraukos į Lietuvą grįžtanti atlikėja sostinės „Siemens“ arenoje pristatys solinę programą, kurioje melancholiškos baladės persipins su energinga, kraują kaitinančia muzika.

Ani Lorak pasirodymas 2008 Eurovizijos dainų kokurso finale su daina „Shady Lady”:

Ani Lorak hitas „Dlya Tebya”:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)