Neseniai S. Michailovas pasirodė vienoje rusų televizijos laidoje, kurioje teigė, kad stengiasi nekomentuoti kolegų veiksmų. Tačiau jis nepraleido progos pakritikuoti primadonos sprendimo išvykti iš Rusijos.

„Vakar per televiziją buvo laida, kurioje rodė žmones, kalbančius apie mūsų šalį nemalonius dalykus. Pasakysiu taip – tai nėra visiškai teisinga“, – laidos metu sakė dainininkas.

Anot jo, kaip rašoma „Unian“, sėkmingi žmonės niekada neturėtų kritikuoti gimtosios šalies, dėl kurios jie tapo reikšmingi ir atpažįstami.

Ala Pugačiova, Stasas Michailovas

„Paprastas dalykas – jie vis tiek šliaužios ant kelių, stovės šalia Rusijos ir bučiuos jai kojas“, – sakė kritikos sulaukęs S. Michailovas.

Rusų dainininko pareiškimai A. Pugačiovą prajuokino, tad ji nutarė į tai sureaguoti taip pat šmaikščiai – įkeldama vaizdo įrašą, kuriame tarsi parodijuoja S. Michailovą. Moteris tiesiai šviesiai pasakė, ką apie jį mano.

„Stasikai Michailovai, kas tau? Aš bebalsė dainininkė, senoji Ala Pugačiova. Klaupčiausi prieš tave, bet kojos jau nebe tokios. Kodėl tu bijai? Normalūs žmonės ten negrįžta. Taigi pirmyn, užsidirbk pinigų, kol gali. Bet jei grįšiu, nuoširdžiai pasakysiu viską, ką galvoju. Bet dabar tik tiek galiu: „Kvailys tu, Stasai!“ – sakė primadona.


Į konfliktą įsivėlė ir dainininko žmona, kuri susiginčijo ne su Ala, o su Maksimu Galkinu. S. Michailovo žmona Ina liepė dainininkei jo nevadinti Stasiku, o jį kreiptis pilnu vardu – Stanislavu.

Atsakydamas į šiuos komentarus, M. Galkinas svarstė, kad jos sakinius kontroliuoja vyras S. Michailovas.

„Galbūt tavo kalbas kontroliuoja Stanislavas, o Stanislavas sako tik tai, ką su tavimi susitarė. Bet pas mus taip nėra. Ala yra laisvas žmogus ir jei ji mano, kad tavo vyras Stasikas, ir kaip paaiškėjo, kad Stanislavas yra kvailys, tada jis yra kvailys jos akyse“, – paviešintose žinutėse moteriai atsakinėjo M. Galkinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)