Kritikos dainininkė sulaukė dėl neįtikėtinų bilietų į jos jubiliejinį koncertą, vyksiantį balandžio 17 dieną Kremliuje, kainų. Apie jas S. Sosedovas prakalbo televizijos laidoje „Vichod v liudi“, praneša leidinys „StarHit“.

S. Sosedovas įsitikinęs, kad į daug kainuojantį renginį, skirtą 70-ajam žvaigždės jubiliejui, patekti galės tik išrinktieji – juk bilietų parteryje kainos siekė maždaug 1322 eurus, o dabar perpardavinėtojai siūlo įsigyti bilietų ir už 4060 eurų. Kritiko įsitikinimu, toks koncertas – ne paprastų žmonių nosiai, o estrados primadona jau seniai nutolo nuo žmonių ir gyvena visiškai kitame pasaulyje. Be to, jos balsas jau tikrai nebe geriausios formos.

„Paskutinis normalus gyvas A. Pugačiovos koncertas vyko prieš 20 metų. Ji jau seniai nebeturi balso – to, ką A. Pugačiova daro, dainavimu nepavadinsi. Šiandien taip padainuoti gali bet kuris žmogus iš gatvės. Kviečiu neiti į jos koncertą. Man būtų gėda šiame koncerte dainuoti tokias dainas kaip „Poživi v mojej škure“ („Pabūk mano kailyje“), – pareiškė kritikas.

Žurnalistas taip pat pastebi, kad A. Pugačiovos kūryba jau seniai atitrūkusi nuo realybės. Dainininkė visiškai nenusimano, kuo gyvena vidutinis Rusijos pilietis.

„Man norisi pasakyti: „O tu pabūk mūsų kailyje, mūsų, žmonių, kurie kasdien aštuntą ryto eina į darbą, važiuoja pergrūstu metro, devynias valandas pluša ir uždirba ašaras. Tu gyveni apsupta turto ir prabangos ir jau užmiršai, kada pastarąjį kartą važiavai metro ar ėjai į parduotuvę. Dainininkė sulaukė 70 metų, tačiau neįgijo nei išminties, nei gerumo, nieko“, – apibendrino S. Sosedovas. Kadaise jis buvo didžiulis A. Pugačiovos gerbėjas.

Dėl primadonos koncerto ėmė piktintis ir Maša Rasputina, kuriai A. Pugačiova kažkada padėjo atsidurti didžiojoje scenoje. Ji įsitikinusi, kad dėl kilusio ažiotažo kvietimo į koncertą negaus.

„Žinoma, puiku išeiti į užtarnautą poilsį ir dar uždirbti šitiek šlamančiųjų“, – pabrėžė dainininkė.

Beje, neseniai A. Pugačiova dėl sveikatos problemų nepajėgė išbūti jos draugo, kompozitoriaus ir dainininko Igorio Nikolajevo, kūrybos jubiliejui skirtos laidos studijoje – dainininkė staiga ėmė springti ir dusti. Problemą sukėlė alerginė reakcija. A. Pugačiovos vyras Maksimas Galkinas intensyviai neigė tiek šį įvykį, tiek kalbas apie žmonos sveikatos problemas, tačiau buvo pričiuptas meluojant. Pasirodė vaizdo įrašas, patvirtinantis tai, kas vyko įrašo metu, su pačios A. Pugačiovos komentarais užkulisiuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (112)