Lygiai prieš 12 metų Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas sumainė vestuvinius žiedus ir davė vienas kitam įžadus, kad bus kartu ir liūdesyje, ir džiaugsme.

Vestuvių metinių proga jie apsilankė viename Izraelio restoranų. Šioje šalyje jiedu gyvena nuo karo Ukrainoje pradžios, rašo Unian.net.

Šeima buvo užfiksuota vakarienės restorane metu, kai vienas su kitu sudaužė vyno taurėmis. Tiesa, įamžintoje akimirkoje matyti, kad žinomi žmonės nesistengė atrodyti įmantriai ir nenorėjo patraukti aplinkinių žvilgsnių, todėl rinkosi laisvo stiliaus drabužius. A. Pugačiova pasipuošė balta, megzta suknele, o M. Galkinas vilkėjo tokios pačios spalvos megztinį.

Po šia įamžinta akimirka šeima sulaukė daugybės sekėjų sveikinimų.

„Sveikiname! Tegul jūsų santuoka būna dar stipresnė“, „Jūs esate geriausi! Linkiu jums sveikatos, meilės ir klestėjimo“, „Sveikinu jus su vestuvių metinėmis iš visos širdies ir sielos linkiu jums viso ko geriausio“, „Kaip malonu matyti jus kartu. Linkėjimai jums“, – rašė žinomos šeimos sekėjai.

Delfi primena, kad legendinė estrados dainininkė A. Pugačiova lapkričio mėnesį trumpam grįžo į Rusiją. Nors nebuvo tiksliai žinoma, dėl ko atvyko atlikėja, įtariama, kad čia moteris apsilankė norėdama sudaryti papildomą testamentą ir pasiimti su jos vaikais susijusius dokumentus. Kai paskutinį kartą lankėsi gimtinėje, šeima jų nepasiėmė. Apie tai rašė „Telegram“ kanalas SHOT, remdamasis šaltiniu iš primadonos aplinkos.

Pabrėžiama, kad A. Pugačiova jau seniau visą savo turtą testamentu paliko savo jauniausiems vaikams. O pilies prie Maskvos šeimininkas yra jos sutuoktinis – pramogų pasaulio artistas Maksimas Galkinas, Rusijoje pripažintas užsienio agentu.

Skelbiama, kad dainininkės aplinkoje viliamasi, kad A. Pugačiova pabandys padėti M. Galkinui išspręsti „klausimą dėl užsienio agento statuso“.

„Galima spėti, kad dainininkei reikia išspręsti kelis klausimus pas notarą. Klausimus, susijusius su jos vaikais ir tos pilies paveldėjimu. Taip pat tikslas yra ir kažkokie su vaikais susiję dokumentai, reikalingi užbaigiant jų persikėlimo į naujus apartamentus Kipre procesą“, – pasakojo šaltinis.

Tiesa, pasirodė ir vaizdo įrašai, kuriuose, kaip manoma, galima pamatyti A. Pugačiovą. Ji į Rusijos Federacijos teritoriją per Pskovo srities kontrolės punktą atvyko lapkričio 3 dienos vakarą.

„Ten ji sėdo į traukinį ir ankstų rytą (lapkričio 4 dieną) atvyko į savo pilį prie Maskvos esančiame Griazės kaime, kur iš anksto buvo ruošiamasi jos vizitui“, – minėtajam kanalui sakė šaltinis.

Taip pat buvo duomenų, kad estrados žvaigždė ketino sudalyvauti paskutiniame atsisveikinime su Rusijos Federacijos liaudies artistu, dirigentu Jurijumi Termirkanovu.

Šį kartą į Rusiją A. Pugačiova sugrįžo be vyro ir vaikų. Estrados žvaigždė buvo pastebėta Rusijos sostinės Leningrado stotyje, kur ją pasitiko vairuotojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)