Porelę nufotografavo besigėrinčius Pizos bokštu ir kitomis Italijos įžymybėmis.

Alexas Thorpe pasakojo „US Magazine“, kad Kūčių vakarą jie romantiškai vakarieniavo Pizoje picerijoje „Trattoria Toscana“, buvo susikibę rankomis, kartu valgė spagečius, o jis už viską sumokėjo.

A. Kutcheris parašė apie kelionę tinklalapyje „Twiter“, patalpino savo nuotrauką su Scafaria ir verslo partneriu Mattu Mazzantu bei palinkėjo visiems puikių ateinančių metų.

Ashtonas Kutcheris su Lorene Scafaria ir draugu. Twitter nuotr.

Tuo tarpu D. Moore po skyrybų mažai rodosi viešumoje. Šventes ji praleido su artimaisiais. Šaltinio teigimu, ji puikiai laikosi ir laukia ateinančiais metais pasirodysiančios savo laidos „Lifetime show“, kurią prodiusuos.

Sklando gandai, kad A. Kutcheris ir L. Scafaria slapčia susitikinėja nuo pažinties šių metų vasarį. Jų atstovai neigia šią informaciją ir tvirtina, kad aktorius su scenariste – tik draugai.

Bendra kelionė jiems ne pirma, gruodžio pradžioje jie lankėsi slidinėjimo kurorte Montanoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją