Šokiruojančias šeimyninio skandalo detales interviu „Pervij kanal“ atskleidė J. Archarovos dėdė aktorius Emmanuilas Vitorganas, rašo newsru.com. 

Jo teigimu, praėjusią savaitę būdamas neblaivus M. Bašarovas susipyko su žmona, sumušė ją ir pusnuogę iš buto išvarė į laiptinę.

Gydytojai nustatė, kad J. Archarova patyrė daugybinės galvos traumas: uždarą kairiojo nosies kaulo lūžį, smegenų sukrėtimą, iš dalies tuščio pleištakaulio turkiško balno sindromą ir neaiškiai išreikštą hidrocefaliją. Kurį laiką komoje buvusi J. Archarova vėliau išvyko iš ligoninės, susirinko daiktus ir išsikraustė iš sutuoktinio namų.

Televizijos laidoje kartu su žmona dalyvavęs E. Vitorganas patikino, kad jis pats taip pat jaučiasi pažemintas.

Aktorius pridūrė, kad tai pirma jo dukterėčios santuoka. 

Sprendžiant iš komentaro, nusipelnęs Tatarstano Respublikos aktorius M. Bašarovas nejaučia kaltės dėl to, kas įvyko. „Įvykdydami kokius nors poelgius jaučiamės teisūs. Aš pasielgiau teisingai. Mėginau save pateisinti“, – kalbėjo 40-metis aktorius.

M. Bašarovas su J. Archarova susipažino teatre, o 2014 m. gegužės 31 d. jie susituokė. Prieš susipažindamas su būsima žmona, M. Bašarovas gyveno nesusituokęs su jam dukterį pagimdžiusia Jelizaveta Krucko. Nutrūkus santykiams su J. Krucko sklido kalbos, kad ji sieja romantiški santykiai su čiuožėja Tatjana Navka.

Įdomu pastebėti, kad J. Krucko stojo ginti buvusio gyvenimo draugo. „Katia – pavojinga moteris, man gaila, kad Maratas iš viso ją sutiko. Žinote, Archarova pati lenda peštis. Atvirai tariant, būtent ji ir provokuoja skandalus“, - patikino J. Krucko. „Ar normalus vyras kentės tokį moters elgesį?“ – abejonėmis dalijosi ji.

M. Bašarovą palaikė ir buvusi jo meilužė – kultūrizmo trenerė Anna Sozonova.

„Išmintinga moteris niekada neleis prieš save pakelti rankos. Pykdavomės, bet niekada nesimušdavome. Visada stengdavausi Maratui nusileisti. Tai, kad Maratas mėgsta išgerti, nėra paslaptis, o išgėręs jis tapdavo agresyvus“, - pasakojo A. Sozonova.

Moteris papasakojo, kad tokiais atvejais bėgdavo iš namų. „Džiugu, kad turiu darbą, todėl aš ir nesutelkdavau viso dėmesio į jį. Matyt, Katia ir Maratas – meniški žmonės, todėl nenusileido vienas kitam ir jiems nepavyko susigyventi“, - įžvalgomis dalijosi A. Sozonova.

Prieš dvejus metus M. Bašarovas skandalingai pagarsėjo dėl su alkoholiu susijusių problemų – jis neblaivus vairavo automobilį. Neilgai trukus po šio nutikimo nuo insulto mirė jo motina, o M. Bašarovas dėl jos mirties apkaltino žurnalistus, kurie moterį neva nuliūdino skelbdami su juo susijusią informaciją.

„Kitame gyvenime jūs atsakysite už savo veiksmus, o aš – už savuosius“, - kalbėjo M. Bašarovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (295)