Apdovanojimuose „Film Independent Spirit Awards“ pasirodžiusi K. Stewart ne tik pasiuntė žinutę, skirtą Putinui, bet ir pasisakė apie šimtus tūkstančių pabėgėlių, kurie yra priversti palikti savo namus Ukrainoje.

Aktorė, išgarsėjusi su filmų saga „Saulėlydis“, savo kalboje išreiškė palaikymą Ukrainai, kurią vasario 24 dieną užpuolė Rusija.


„Šie apdovanojimai simbolizuoja saviraiškos laisvę, nepriklausomybę ir žmogiškumą. Šiandien esame priversti stoti į Ukrainos žmonių pusę. Jie rizikuoja savo gyvybėmis kovodami už šiuos dalykus. Mes pasisakome už šimtus tūkstančių pabėgėlių, bėgančių nuo šio karo, tiek ukrainiečių, tiek kitų tautybių žmonių, kuriems nesuteikiamas prieglobstis“, – sakė K. Stewart.


Ji taip pat viešai parodė vidurinį pirštą Putinui. Tokiu gestu Kristen antrino ceremonijos vedėjams, aktorių porai Megan Mullally ir Nickui Offermanui, kurie išreiškė palaikymą Ukrainos žmonėms, o Rusijos prezidentą pasiuntė ant trijų raidžių.

Atsi**** ir eik namo“, – rėžė prieš Rusijos invaziją Ukrainoje pasisakę vedėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Dalintis
Nuomonės