A.Jolie motina Marcheline Bertrand nuo kiaušidžių vėžio mirė 2007 metais. „Angelina niekada nesusitaikė su motinos netektimi. Dėl netekties jos širdyje susikaupė labai daug pykčio – kodėl ji mirė tokia jauna, būdama vos 56 metų. Jos vaikai taip ir neturėjo progos pažinti savo močiutės, tad Angelina jaučiasi apgauta likimo“, – teigia jai artimas šaltinis.

Šaltinis teigia: „Angelina vienoje vietoje negali pasilikti ilgiau nei kelis mėnesius, nes ji paprasčiausiai bando pabėgti nuo giliai užslėpto sielvarto“. Kenčia ne tik pati aktorė, jos vyras Bradas Pittas, bet ir šešios atžalos. Visai neseniai sūnus Paxas tėvams pareiškė „norintis namuose pabūti ilgiau nei du mėnesius“.

„Bradas taip pat nori ilgam įsikurti vienuose porai priklausančiuose namuose, tačiau Angelina kategoriškai atsisako. Nuolat kraustytis su tokia didele šeima labai sunku, tačiau Angelinai tas chaosas tiesiog būtinas. Atrodo, kad jai smagu sakyti, kad jos vaikai pasaulio gyventojai, lengvai prisitaiko bet kokioje aplinkoje, tačiau tai tik apgaulė – vaikams reikia stabilumo, ramybės ir saugumo. Jeigu tai tęsis ir toliau, vaikams ateityje gali kilti rimtų problemų“, – pasakoja šaltinis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (61)