Plastikos chirurgo Dmitrijaus Sloserio, kuris išanalizavo A. Pugačiovos išvaizdą, teigimu, jai atlikta nemažai plastinių operacijų. Interviu žinomas chirurgas pabrėžė, kad vertina dainininkę ne tik dėl jos kūrybos, bet ir dėl jos pilietinės pozicijos.

„Be galo gerbiu Alą Borisovną ne tik kaip profesionalę, bet ir kaip žmogų, kuris užima teisingą pilietinę poziciją. Tiesa, man akivaizdu, kad čia neapsieita be plastikos chirurgo. Manau, atliktų operacijų skaičius jau bus perkopęs dvidešimt“, – teigė jis.

Plastikos chirurgo nuomone, A. Pugačiovos paslaptis – jauninamosios šiuolaikinės procedūros, nauji metodai. Tiesa, praeityje dainininkei ne visada sekėsi, kai kurios veido patempimo operacijos nebuvo sėkmingos.

„Manau, kad veido patempimo operacijų greitai bus apie dešimt. Per šį laikotarpį buvo atliktos penkios ar šešios veido patempimo operacijos. Pamenu, buvo ir nelabai sėkmingų pavyzdžių, kai jai patempė veidą. Bet pastarosios jos darytos veido patempimo plastinės operacijos atrodo labai natūraliai ir tikrai daro įspūdį. Mačiau tokių rezultatų, tai jau nauji metodai“, – aiškino D. Sloseris.

Pasak plastikos chirurgo, dabar moterims gali atlikti gilesnes veido ir kaklo patempimo operacijas. Be to, pasikeitė gydytojų požiūris į jauninamąsias procedūras. Dabar chirurgai gali „patempti“ ne tik veido odą, jie sumažina nosį, ausų spenelius ir netgi patempia viršutinę lūpą. Dėl visų šių niuansų veidas iš tiesų atrodo jauniau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją