Žurnalo „Now“ skiltyje penkių vaikų motina rašo, kad jos kūnas greitai vėl tapo, koks buvęs, praneša dailymail.com.

„Beveik pasiekiau iki nėštumo buvusį svorį, bet noriu dar padirbėti“, – rašė K. Price.

Prižiūrima vyro Kierano Haylerio 36 m. gražuolė stengiasi palaipsniui didinti aktyvumą: „Aš neskubu – einu ant bėgtakio, lengva kardio treniruotė, pakilnoju svarmenų. Kieranas man sudarys griežtesnį mitybos planą.“

K. Price aplankė bičiulius – princą Williamą ir jo žmoną Kate Middleton, kurie neseniai pranešė susilauksiantys antro vaiko. Ji netgi davė patarimų jauniems tėvams.

„Noriu palinkėti jiems sėkmės, auginant du mažus vaikus. Didžiausias sunkumas – vėl įprasti prie nuolatinio nuovargio, kai jau buvai įpratusi išsimiegoti. Viskas pasikeis“, – sakė ji.

K. Price yra didelė K. Middleton gerbėja, o vardas Kate netgi buvo vienas iš galimų dukters vardų. „Buvo nelengva išrinkti vardą. Norėjau pavadinti ją Duchess Katie ar tiesiog Duchess, bet Kieranui nepatiko, todėl davėme Bunny vardą, kuris mums abiem patinka“, – sakė ji interviu „OK!“ žurnalui.

K. Price yra susilaukusi dukters Princess Tiaamii su buvusiu vyru Peteriu Andre, taip pat sūnų Harvey, Junioro ir Jetto.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)