42 metų kino žvaigždė vidurinės mokyklos atestatą gavo birželį. PEOPLE jis sakė, jog didžiausia motyvacija grįžti prie knygų buvo jo keturios atžalos. „Nenorėjau, kad vaikai man priekaištautų: tu to nepadarei, tai kodėl turėtume daryti mes? Jie gyvenime nori dalykų, kuriems būtinas išsilavinimas, ir aš pats tai suprantu“, - teigia aktorius.

Juostos „Tedas“ (Ted) žvaigždė buvo itin sunkus ir nepaklusnus vaikas, iš mokyklos buvo išmestas devintoje klasėje, kai buvo apkaltintas pasikėsinimu nužudyti. Anot aktoriaus, baigta vidurinė – „svarbus pasiekimas“.

„Taip pat jaučiu ir didelį palengvėjimą. Vis savęs klausdavau, kodėl tu nepadariau anksčiau.... Nėra taip lengva, kai tau 42 metai, grįžti laiku atgal ir atlikinėti tas sunkias užduotis“, - pirmadienį žurnalistams sakė aktorius, dalyvavęs labdaros renginyje „Taco Bell Foundation for Teens“, kur paskelbė „Taco Bell“ darbuotojus, kuriems bus mokamos stipendijos.

Sunkiausia M. Wahlbergui, kuris mokėsi nuotoliniu būdu, buvo įveikti matematinius uždavinius, nors aktorius ir juokauja „gerai mokąs skaičiuoti pinigus ir su jais elgtis“.

Skelbiama, kad M. Wahlbergas samdėsi mokytoją ir mokydavosi net ir juostos „Two Guns“ filmavimo aikštelėje. Tačiau planus baigti vidurinę nuo partnerio filme Denzelio Washingtono slėpė.

„Denzelis vis manęs klausdavo, ką aš veikiu, tačiau šia informacija su juo dalintis nenorėjau. Tiesą sakant, nežinojo niekas, nes nenorėjau dar neperšokęs griovio sakyti op. Todėl ir laikiau paslaptį tol, kol viskas nebuvo visiems laikams baigta. Kaip būčiau atrodęs, jeigu nebūčiau įvykdęs to, ką ketinau?“, - atvirauja aktorius.

Dabar, kai vidurinės mokyklos atestatas jau rankoje, aktorius tikisi mokytis ir toliau.

„Norėčiau stoti į USC ir studijuoti kiną. Nenoriu tapti veterinaru ar kuo nors panašaus, noriu studijuoti dalykus, padėsiančius toliau siekti karjeros ir praplėsti akiratį“, - sako kino žvaigždė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)