Kaip informuoja vogue.com, tai ne pirmas aukcione parduodamas karališkųjų vestuvių torto gabalėlis. To paties torto gabalėlį pernai aukcione nupirko už 1 375 dolerio, o gabalėlį princesės Kate ir princo Williamo vestuvinio torto (2011 m.) prieš dvejus metus pardavė už daugiau nei 4 000 dolerių.

Manoma, kad tradicija pasilikti vestuvinio torto kilo 19 amžiuje – tada užšaldydavo vestuvinio torto viršutinę dalį iki krikštynų.

Šiais laikais nemažai jaunavedžių užšaldo viršutinį vestuvinio torto sluoksnį ir palieka jį pirmosioms vestuvių metinėms.

Na o karališkasis tortas gamintas 1981 m. Tai tradicinis vaisinis tortas su vynu ar alkoholiu (tai vaisingumo simbolis, o alkoholis – konservantas). Aukciono tinklalapyje rašoma, kad tortas puikios būklės.

Gana juokingas apibūdinimas daugiau nei 30-ies metų senumo tortui...

Princesės Dianos vestuvių tortas (Nate D. Sanders Auctions nuotr.)
Princesės Dianos vestuvių tortas (Nate D. Sanders Auctions nuotr.)
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)