Praėjusiais metais viešnamyje be sąmonės rasto krepšininko Lamaro Odomo žmona prisipažino, jog nekaltybę prarado būdama 15 metų.

„Nekaltybę prarasti tikrai nėra smagu. Tai keista. Ir baisu. Ir skausminga. Ir niekuomet nežinai, kas nutiks po to. Kai praradau nekaltybę man tebuvo 15, o mano partneris buvo gerokai vyresnis ir turėjo daugiau patirties“, – pasakojo K. Kardashian ir pridūrė, jog savo pirmojo karto metu tik ir tetroško, jog visa tai greičiau pasibaigtų.

Kim Kardashian sesuo prisipažino, jog kelis metus negalėjo patirti orgazmo ir nė nenutuokė, kas tai per jausmas.

Tai – ne pirmas kartas, kai Khloe prabyla apie savo seksualinį gyvenimą. Kovo mėnesį žvaigždė papasakojo ir apie ekstremaliausias vietas, kuriose jai yra tekę pasimylėti.

„Mylėtis privačiame lėktuve ir nuostabus jausmas, ypač, kai jame taip pat yra ir kitų keleivių. Tai suteikia adrenalino pliūpsnį. Aš pirmoji užėjau į lėktuve esantį tualetą, o jis nusekė paskui mane. Manau, kad visi keleiviai žinojo, kas vyko tame kambariuke“, – sakė realybės šou žvaigždė.

Mylėtis K. Kardashian yra tekę ir važiuojančioje mašinoje, tačiau daugiau to tikrai nebekartotų.

Na, o geriausia vieta seksui Khloe įvardijo... virtuvinį stalą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)