Kaip pasakoja projekto vedėjas Rolandas Mackevičius, šis neįprasto formato renginių ciklas gimė iš noro parodyti, jog kiekvienas esame unikalus ir reikia drąsiai ieškoti įkvėpimo išlikti savimi.

„Perklausų“ metu susirinkusieji bus kviečiami įsiklausyti į naujai iškeptą atlikėjo albumą ir ne vertinti jo vokalinius gebėjimus, bet suprasti, iš kokių jausmų ir minčių gimė visos dainos, kokia žinutė užkoduota albumo pavadinime ar viršelyje.

„Perklausose“ renginių vedėjas R. Mackevičius kalbins atlikėjus fone skambant albumo dainoms. Taip visi susirinkusieji galės įsiklausyti į tikrąją kūrinių prasmę, reikšmę ir iš pirmų lūpų išgirsti visas atviras istorijas. Atlikėjo kūryba šiuose renginiuose bus pristatomas kaip tikras meno kūrinys, o šįkart bus galimybė daugiau išgirsti apie D. Montvydo albumo atsiradimo istoriją.

„Aš pats interviu rengiu jau apie dvidešimt metų ir tiek pat metų esu šou versle, kur matau ir D. Montvydą. Jis nuolat tobulėja, nestovi vietoje, todėl smagu girdėti jo kūrybą. Dabar jis yra karjeros pike kurdamas geriausius savo gyvenimo gabalus.

Manau, kad įdomiausia visiems susirinkusiems „Perklausose“ bus išgirsti, kas jį įkvepia ir pabendrauti, nes toks atviras ir betarpiškas bendravimas kamerinėje aplinkoje bus vienintelis per visą istoriją ir daugiau nepasikartos“, – sakė R. Mackevičius.

Jau lapkričio 30 d. 19:30, bare „Dirigentai“ apie pastovumo svarbą, ambicijas, artėjantį arenos show „2057“ ir gyvenimą kalbės D. Montvydas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją