Trečiadienio vakarą sostinėje vyko Rolando Mackevičiaus vedamas renginys „Perklausos“, kuriame gerai žinoma Lietuvos atlikėja Monique aptarė naujai pasirodžiusį savo albumą, atskleidė dar negirdėtų faktų apie savo kūrybą bei asmeninius išgyvenimus.

Meilės žaidimai, neigiami komentarai ir sugrįžimas į „X faktoriaus“ laikus

Monique susirinkusius gerbėjus trečiadienio vakarą stebino atvirais atsakymais į pačius įvairiausius klausimus. Dainininkė atskleidė, kokį savo kūrinį atliktų meilės žaidimų įžangoje bei kokio tikrai neatliktų. Taip pat atlikėja aptarė piktus komentatorius socialiniuose tinkluose bei sakė anksčiau į neigiamus komentarus reagavusi jautriai, o dabar mėgstanti iš jų pasijuokti.

Dainininkė kalbėjo, kad dabar jaučiasi taip pat, kaip jautėsi, kai kadais dalyvavo muzikiniame projekte „X faktorius“. Nors atlikėjos gyvenime per tą laiką daug kas pasikeitė, tačiau jausena dabar – tokia pati, kaip anuomet, rašoma pranešime spaudai.

„Jei pavyktų iškirpti laikotarpį nuo to momento, kai išleidau savo penktą ar šeštą dainą, iki dabar, kol pradėjau rašyti savo naujausią albumą, tuomet liktų tik „X faktoriaus“ etapas ir dabartis. Tačiau pokyčio iš esmės nesimatytų, tai būtų gražus perėjimas, – sakė Monique. – Dabar jaučiuosi grįžusi į tą Moniką, kuri buvo „X faktoriuje“.“

Monique išpažintis ir krokodilo ašaros

Vos prieš tris mėnesius muzikinį albumą „Ir tik dėl jos“ išleidusi Monique pasakojo jį rašiusi pati sau ir net negalvojusi, kaip reaguos klausytojai bei tvirtino, kad šį itin asmeniškas dainas jungiantį albumą galima drąsiai vadinti jos išpažintimi.

„Šiame albume aš pagaliau galėjau pasakoti savo istorijas, kalbėti apie tai, apie ką jau seniai norėjau kalbėti, – teigė Monique. – Mano gerbėjai sakė ilgai laukę, kada aš išleisiu tokias dainas, o aš pati irgi labai laukiau, kada galėsiu rašyti savo muziką.“

Atlikėjos naujojo albumo viršelį puošia ne kas kitas, o jos pačios vaikystės nuotrauka. Dainininkė sakė, kad būtent dėl šios mažos mergaitės ji rašo dainas ir šis vizualas – tarsi priminimas, dėl ko ji visa tai daro.

Renginio metu atlikėja pasakojo, kad rašydama vieną iš naujausio albumo dainų „Kaip užaugau“ netgi verkė krokodilo ašaromis.

„Supratau, kad jei tokia mano reakcija rašant dainą, reiškia pavyko paliesti ir pasakyti kažką tikro. Ją rašydama aš išgijau tiesiogine to žodžio prasme ir tikiuosi, kad tai per dainą persiduoda ir klausytojams“, – kalbėjo dainininkė.

Šių metų kovo 26 d. atlikėja planuoja naujojo albumo „Ir tik dėl jos“ pristatymo koncertą Kauno „Žalgirio“ arenos amfiteatre.

Renginio akimirkos:

Renginys „Perklausos“

„Perklausos“ – tai renginių ciklas, kuriame garsiausi Lietuvos atlikėjai kviečiami atviriems pokalbiams su dainomis. Renginių vedėjas Rolandas Mackevičius kalbina atlikėjus fone skambant jų albumo dainoms, o susirinkusieji kviečiami įsiklausyti į tikrąją kūrinių prasmę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją