Ruošia staigmenų kupiną šou

Scenos diva laikoma N. Bunkė – ne tik talentinga, bet ir labai veikli moteris. Socialiniuose tinkluose gerbėjai kasdien gali matyti, kokia užimta jos dienotvarkė ir kiek skirtingų veiklų sutelpa jos dienoje. Tiesa, vienai jų atlikėja šiuo metu skiria ypatingai daug dėmesio.

„Šiuo metu pas mane vyksta pasiruošimas didžiausiam turui po Lietuvą, po didžiausias Lietuvos arenas. Daug labai tenka visko ruošti“, – dalijosi Natalija.

Ji neslėpė, kad, vien pagalvojus apie tai, kaip greitai bėga laikas, apima didžiulis jaudulys.

„Gruodžio 8 dieną yra pirmas koncertas Vilniuje. Vau. Aš jau nuolat jaudinuosi“, – atviravo atlikėja.

Stebuklingo būdo, kaip tą jaudulį sutramdyti, N. Bunkė teigė dar neatradusi.

„Man pačiai sudėtinga suprasti, kaip tą jaudulį sutvardyti. Realiai, aš kiekvieną dieną atsikeliu su išvirtusiais viduriais. Žinote, ką tai reiškia? Čia kai tau viduje viską kutena ir tu nesupranti kodėl“ – teigė ji.

Rodos, jaudintis nėra dėl ko, nes gerbėjai tiesiog būriais plūsta pasiklausyti nepamirštamų N. Bunkės pasirodymų, tačiau panašios emocijos atlikėją lydėjo ir metų pradžioje, kada ji ruošėsi kitam svarbiam savo pasirodymui.

„Man taip identiškai buvo su „Verta milijono“ šou. Kai jis įvyko, aš supratau, kad aš esu afigiena. Ta prasme, tai buvo nerealus šou, apie kurį šnekėjo ir šnekės dar turbūt ilgai visi“, – teigė N. Bunkė.

Paklausta, kaip pati Natalija mano, kokia yra jos ilgametės sėkmės paslaptis, ji atsakymo ilgai neieškojo.

„Nežinau, turbūt drąsa mano. Aš labai savimi tikiu. Aš žinau, kad žmonės pas mane ateis. Kiek jų bus – tūkstantis ar 10 tūkstančių – nesvarbu. Vis tiek bus nerealus šou ir bus nerealiai fainai. Mes net ir su tūkstančiu žmonių galime padaryti tokį koncertą, kurio tas tūkstantis tikrai nepamirš“, – teigė ji.

Anot atlikėjos, kiek žmonių ateina į jos koncertus – jai nėra pats svarbiausias dalykas.

„Nėra esmė, kiek jų bus. Mes nieko nekeisime, mes darysime taip, kaip mes įsivaizduojame ir aš vis tiek atiduosiu ar vienam žmogui tiek pat energijos, ar visiems, kurie bus, vienodai“, – teigė N. Bunkė.

Natalijos Bunkės „kosmosas“

Jau gruodžio pradžioje startuos koncertinis N. Bunkės turas, pavadinimu „Kosmosas“. Atlikėja atskleidė, ką reiškia toks šou pavadinimas.

„Tai yra apie tai, kad viskas, ką tu matai, gali būti kosmosas. Tai nebūtinai yra apie erdvę kosmoso, bet, aišku, ir čia mes pritempsime. Iš principo, tai yra apie emociją, kuri gali būti tikras kosmosas“, – teigė ji.

Specialiai šiam koncertiniam turui N. Bunkė skyrė ir dainą tokiu pačiu pavadinimu.

„Tai yra titulinė šio koncerto, šio šou daina. Ją parašė man Stano dar prieš metus. Kažkaip labai užkibau ant paties ritmo ir man labai patinka jos muzika. Ji labai gerai padaryta, labai gerai skambanti. Aš labai gerai įsivaizduoju, kaip pradėsime „Kosmoso“ koncertą būtent nuo šios dainos. Turiu visą savo viziją ir, tikiuosi, ją išpildysiu“, – pasakojo atlikėja.

Koncertų metu skambės ne tik pačios naujausios, bet jau ir daugiau nei 10 metų visiems gerai žinomos dainos, tokios kaip „Panelė verta milijono“. Prisimindama akimirkas, kada prieš 15 metų gimė ši daina, N. Bunkė neslėpė abejojusi jos sėkme.

„Atsimenu, pirmą kartą ją atlikau Druskininkuose. Buvo miesto šventė, didelis labai renginys. Per radijas ją jau grojo, bet koncertas man buvo pirmą kartą su ta daina. Mes su „YVA“ stovime scenoje ir jaučiu, kad manęs nesigirdi, kaip aš dainuoju, nes minia dainuoja taip garsiai. Tada aš supratau, kad čia bus superhitas“, – prisiminė ji.

Taip ir nutiko – daina „Panelė verta milijono“ iki šiol skamba populiariausiose radijo stotyse ir nugula į žmonių mėgstamų dainų grojaraščius. Tiesa, dabar ji atgimė naujai. Prieš metus N. Bunkė šią dainą atgaivino su gerai žinomu Lietuvos reperiu Remiu Retro, kuriam atlikėja negaili pagyrų ir gražių žodžių.

„Jis labai mandagus ir geras žmogus. Aš kažkaip tikėjausi truputį kitaip, bet tikrai džiaugiuosi šia pažintimi“, – teigė ji.

Šalies arenose nuskambės ir populiarioji grupės „YVA“ daina „Paukštelis“.

„Tai irgi buvo ta daina, kur Zvonkui sakiau, kad aš jos nedainuosiu, bet jis visada mokėjo mane įtikinti ir sakė: tu patikėk manimi, ji bus nereali – ir aš ją dainuodavau. Vėliau, po ilgo laiko, kai kurias dainas aš norėdavau atkurti, padaryti naujai. „Paukštelis“ buvo viena paskutiniųjų, kurią aš perdariau“, – pasakojo N. Bunkė.

Ji taip pat atskleidė, kaip atrodo jos koncertų užkulisiai. Anot atlikėjos, ten vyksta svarbūs procesai, tad laiko linksmybėms retai, kada lieka.

„Daug chaoso visokio vyksta. Turbūt daug kas galvojate, kad užkulisiuose – linksmybės, bet šiaip jau ten vyksta rimti dalykai. Didžioji dalis žmonių susikaupinėja ir visi labai skirtingai tą stresą išgyvena, ir pergyvena. Vieni chaosą kažkokį kelia, kitas kaip tik yra ramesnis žmogus. Tie užkulisiai – aš tikiu, kad žmonėms įdomu visai, nes tai yra tokia nematoma zona, bet ten vyksta dideli dalykai“, – teigė Natalija.

Visą laidą „Perklausos“ žiūrėkite straipsnio viršuje.

Laidos filmavimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją