Antradienio vakarą Vilniuje vyko Rolando Mackevičiaus vedamas renginys „Perklausos“, kuriame Lietuvoje gerai žinoma atlikėja Evgenya Redko atskleidė mažai kam žinomų faktų apie savo kūrybą, svajones ir meilę. Taip pat dainininkė susirinkusius džiugino gyvai atliktais šventiniais kūriniais ir pristatyta nauja daina.

Paskyrė savo būsimam vaikui

Renginio metu dainininkė turėjo atsakyti į ne vieną netikėtą vedėjo bei susirinkusių žiūrovų klausimą. Pavyzdžiui, atlikėjai teko pamąstyti, ką pasiimtų į negyvenamąją salą. Taip pat įžymybė atskleidė, kokio vyro elgesio pirmojo pasimatymo metu tikrai netoleruotų: daug kalbantis apie save, nedėmesingas ir nuobodus, vardijo E. Redko.

Maža to, atlikėja buvo itin atvira ir apie savo asmeninius išgyvenimus bei tikrąsias svajones. Pristatydama dainą „Lopšinė“ E. Redko atviravo, kad šį kūrinį parašė ne kam kitam, o savo būsimam vaikui.

„Man visada norėjosi šeimos, todėl natūralu kartais apie tai pagalvoti. Smagu, kad ir kūrybine prasme ateina tokios mintys“, – šypsojosi dainininkė.

Balansas tarp darbo ir asmeninio gyvenimo bei planai senatvei

Pati savo dainas kurianti E. Redko dirba kartu su savo vyru, izraeliečiu muzikantu A. Yehuda. Renginyje atlikėja papasakojo, kaip jiems sekasi išlaikyti balansą tarp darbo ir asmeninio gyvenimo bei atskleidė, ar dirbant kartu dažnai kyla barniai.

„Yra labai sudėtinga, kai kuri namuose, kai namie yra darbo vieta ir studija“, – kalbėjo E. Redko.

Taip pat dainininkė pasakė, ar jai patinka pačiai klausyti savo muzikos ir pasidalijo savo planais, ką norėtų veikti išėjusi į pensiją.

„Anksčiau gamindavau papuošalus ir dabar tai yra mano pensijos planas. Šiuo metu nebespėju to daryti – jei turėčiau laiko, tikrai prisėsčiau, bet kol kas tai yra mano šiek tiek užmiršta veikla“, – dalijosi pašnekovė.

Kaip pavasarį rašyta daina tapo Kalėdine

Prieš kelias dienas su Vaidu Baumila naują kūrinį „Nuo tavęs priklausau“ pristačiusi dainininkė jį „Perklausų“ scenoje atliko gyvai. E. Redko papasakojo, apie ką yra ši daina ir pabrėžė, kad nors kūrinys klausytojus pasiekė šventiniu laikotarpiu, rašytas jis buvo dar pavasarį.

„Daina „Nuo tavęs priklausau“ yra apie santykius. Tai galėtų būti meilės himnas, – sakė E. Redko. – Ši daina yra labai švelni, romantiška. Ją rašiau pavasarį, tačiau Kalėdiniai elementai dainoje atsirado iš to, kad man ją rašant lauke snigo.“

Susirinkusiems gerbėjams atlikėja papasakojo, kaip nusprendė savo pačios sukurtą dainą įrašyti kartu su žymiu Lietuvos dainininku bei neslėpė, kad pati yra didelė Vaido Baumilos gerbėja.

Didžiausias atlikėjos koncertas

Atlikėja renginyje „Perklausos“ pasakojo apie ruošiamą savo iki šiol didžiausią koncertą ir naujai išleistą albumą „Odė Kalėdoms“, kuris šiemet buvo papildytas dvejomis naujomis Kalėdinėmis dainomis.

Ligi šiol didžiausias atlikėjos koncertas „Odė Kalėdoms“ vyks gražiausių metų švenčių sukūryje, gruodžio 30 d., Vilniaus koncertų salėje „Compensa“.

Renginys „Perklausos“

„Perklausos“ – tai renginių ciklas, kuriame garsiausi Lietuvos atlikėjai kviečiami atviriems pokalbiams su dainomis. Renginių vedėjas Rolandas Mackevičius kalbina atlikėjus fone skambant jų albumo dainoms, o susirinkusieji kviečiami įsiklausyti į tikrąją kūrinių prasmę.

Geriausias pokalbio su Evgenya Redko akimirkas jau visai netrukus bus galima išvysti renginio įraše, kuris pasirodys internete, o apie būsimus renginius visa naujausia informacija nuolat atnaujinama „Perklausos“ „Facebook“ bei „Instagram“ paskyrose.

Laidos filmavimo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją