Šiuo metu instagrame daugiau nei 112 tūkst. sekėjų turinti S. Lipnė išgarsėjo pagimdžiusi trynukus. Laidoje moteris pasakojo dar ir dabar dažnai sulaukianti klausimų, kaip reagavo, kai sužinojo, kad su vyru netrukus augins tris vaikus, anot jos, ši žinia stipriai nesuglumino. Priešingai, moteris teigė padėjusi savo sesėms auginti pametinukus, o pati nėštumą planavusi devynis mėnesius, todėl, anot jos, nuo pat pradžių buvo labai daug gerų emocijų.

„Pamenu, atvažiavau prie vyro darbo, įsijungiau mašinos avarinį signalą, o kai jis atėjo pasakiau: „Spėk kiek vaikų laukiamės.“ Jis spėjo, kad du, bet pasakius, jog gims trys, vyras juokdamasis atsakė: „Gerai, kad ne keturi.“ Tuomet mane apsikabino, jautėsi labai laimingas, bet mano nėštumas buvo beprotiškai sunkus, aš galėjau ir mirti“, – prisiminė žinoma moteris.

Ji sakė, kad dabar, prisiminusi praėjusį laikotarpį, operaciją, kurią teko išgyventi trečią nėštumo mėnesį, dar vieno nėštumo planuoti kol kas nesiryžta. Vis dėlto šiandien ji yra dėkinga savo vyrui Mindaugui, kuris visu sunkiu metu buvo šalia jos ir palaikė.

„Laukėme neišnešiotų vaikų, žinojome, kad bus sunku. Dažnai žmonės pagimdę dvejais mėnesiais anksčiau, jaučia stresą, nes to nesitiki. Mes tikėjomės, ieškojome daug informacijos, bet vaikai gimė neįtikėtinai sveiki, tik viena Patricija gulėjo reanimacijoje 8 dienas ir pati nekvėpavo. Bet mes vis tiek buvome labai laimingi, į mus žiūrėjo kaip į bepročius“, – pasakojo S. Lipnė.

Kai laukėsi, nuomonės formuotoja teigė maniusi, kad pati vaikų nemaitins, kaip teigė laidoje, nenorėjo to daryti, nes tikėjosi greitai grįžti į darbą, nenorėjo prarasti savo klienčių, būti priklausoma nuo vyro. Tačiau viskas pasikeitė išvydus savo mažylius.

„Kai pagimdžiau, gydytojai pasakė, kad mano vaikai netoleruoja motinos pieno, liepė pasirašykite dokumentus, kuriuose teigta, jog juos maitins kitos motinos pienu. Pasakiau, kad nenoriu.

Išgyvenome beprotiškai sunkų laikotarpį, bet buvome tarsi euforijoje. Sulaukėme daug dėmesio, žmonės sakė, kad labai baisu susilaukti trynukų, sunku, klausė, kaip įmanoma susitvarkyti. Kai žmonės, auginantys vieną vaiką, susitinka su mumis, supranta, kad lengviau auginti tris. Pavyzdžiui, vienas vaikas visada prašo su juo žaisti, o mūsų vaikai tai daro kartu“, – privalumus vardijo S. Lipnė.

Nuomonės formuotojos karjera ir pasisekęs verslas

S. Lipnė pasakojo, kad susilaukus trynukų gyvenimas nesustojo, kartu su vyru ji įkūrė savo verslą, atidarė šeimos parduotuvę, nes norėjo geriau gyventi, aprūpinti vaikus bei įgyvendinti savo svajones. Jos vyras tuo metu išėjo iš samdomo darbo, ji nebegrįžo į savąjį. Dabar verslas puikiai sekasi, šeima turi bene dvidešimt darbuotojų.

„Kai pagimdžiau, socialiniuose tinkluose pradėjau pasakoti, kad turime tris vaikus. Neturėjau plano iš to sukurti verslą, tiesiog dalinausi savo gyvenimu, kaip tai dariau prieš tai, bet trynukai sulaukė daugiau dėmesio, augo sekėjai.

Kai pradėjau savo kasdienybe dalintis internete, norėjau aprūpinti vaikus, man buvo smagu gauti patalinę, rūbus vaikams, jiems visiems trims viską supirkti tikrai sudėtinga. Mokiausi dieniniame universitete, tuomet padėjo ir auklė, nes buvo nelabai įmanoma susitvarkyti. Buvo liūdna, nes sulaukdavau daug piktų komentarų, kad mano vaikus ji augina“, – prisiminė S. Lipnė.

Simona Lipnė su šeima

Pašnekovė teigė, kad su vyru tuo metu sugalvojo ir verslo idėją, tačiau nesiryžo jos įgyvendinti anksčiau, nes buvo dar maži vaikai. Jiems paaugus ir pasisekus veiklai instagrame, pavyko atidaryti pirmąją parduotuvę.

„Visiems labai įdomu pinigai. Iš influencinimo uždirbu kur kas mažiau nei sukūrusi verslą. Dabar dirbu septynias dienas per savaitę nuo ryto iki vakaro ir man niekas nemoka už reklamą. Gauname pelną, kurį investuojame. Prieš metus atsidarėme Klaipėdoje, Vilniuje, dar prieš pusmetį Kaune. Dabar galiu pasakyti, kad tikrai uždirbu ne tiek, kad būtų gana. Kol kas dar augame ir toliau investuojame į verslą, nekilnojamą turtą“, – atvirai pasakojo S. Lipnė.

Ji teigė, kad 140 kv. m parduotuvės prekės, įrengimas kainuoja apie 60, 70 tūkst. eurų. Anot jos, dabar problemų kelia ir pabrangusi elektra.

„Šiaurės miestelyje turime 400 kv. m parduotuvę ir jos sandėlį. Už elektrą mokėdavome 1300 eurų, dabar 3000 eurų. Daugiau neužsidirbsime, nes daugiau išleidžiame už elektrą, žmonėms reikia kelti atlyginimus. Kai pradėjome verslą sekėsi labai gerai, dabar kaštai didėja, tačiau žmonės daugiau pirkti nepradeda. Darome ką tik galime, bet viskas labai daug kainuoja“, – pasakojo moteris.

Nutrūkusi draugystė su Viktorija Siegel ir Natalija Bunke

Tiesa, ne tik verslas, bet ir socialinių tinklų priežiūra reikalauja ne tik daug laiko, kartais priverčia ir ne juokais sunerimti. Kartą, anot S. Lipnės, ji savo namuose sulaukė ir vaikų teisėmis besirūpinančių darbuotojų.

„Mums buvo net iškvietę vaikų teises. Su vyru atostogavome Barselonoje, jo gimtadienio proga. Paskambino uošvienė, sako, kad atėjo iš vaikų teisių, nes neva vaikų neprižiūrime, neaišku, su kuo jie. Vaikai tuo metu buvo su dvejomis močiutėmis, seneliu ir vyro seserimi, keturi žmonės žiūrėjo tris vaikus. Pasakėme, kad kalbėtų ne su seneliais, o su mumis, kai grįšime.

Vos atvykome į Lietuvą, sekmadienį jie atvažiavo pas mus į namus, apsižvalgė. Gyvename tikrai tvarkingai, todėl, kai tik jie įėjo, paklausė, kur gali atsisėsti parašyti, kad pas mus viskas gerai. Esame tikrai padori ir gera šeima, rūpinamės vaikais“, – pasakojo S. Lipnė.

Simona Lipnė su šeima Tenerifėje

Paklausta, kaip šiandien reaguoja į kylančius skandalus, nuomonės formuotoja teigė pripratusi prie tokio neįprasto dėmesio. Tiesa, labiausiai, anot jos, kenčia vaikai, kurie dažnai sulaukia patyčių.

„Skandalai praeina per dvi ar tris dienas, labiausiai baisu dėl vaikų, nes iš jų dabar tyčiojasi, juos visaip vadina. Vaikai to nežino, nes man rašo įvairūs „laido riteriai“. Pati savo vaikus mokau natūralių gyvenimiškų dalykų, sakau, kad jie turi priimti kitus žmones, mes daug šnekamės. Vaikus reikia tam ruošti, tu jų nepaslėpsi, kitaip turi išvykti į kitą pasaulio kraštą“, – įsitikinusi moteris.

Ji teigė pastebinti, kad tokių jos nemėgstančių sekėjų instagrame yra apie 10 proc., Simona tokius žmones sako užblokuojanti. Kita dalis – neutralūs sekėjai, susirenkantys pasižiūrėti jos keliamus vaizdo įrašus, tačiau yra nemažai ir jos šeimą mėgstančių. Tokie instagramo vartotojai, anot verslininkės, apsiperka jos parduotuvėje, sutikę mieste apsikabina ar netgi nusifotografuoja.

Vis dėlto socialiniuose tinkluose jos kasdienybę stebintys sekėjai mato ne tik gražią jos gyvenimo pusę, kartais kyla įvairių skandalų, kurie, anot pašnekovės, kurį laiką vilniję nuslūgsta.

„Dažnai sulaukiu vieno klausimo apie buvusią draugę. Aš papasakoju, bet jie vis tiek klausia, tuomet esu kaltinama, kad apie ją kalbu, bet jie vis tiek klausia, toks užburtas ratas. Su Viktorija (Siegel – aut. past.), buvome labai artimos, bet jau seniai to žmogaus nestebiu. Ji buvo mano draugė, kuri nuvylė.

Visų pirma, mes bendravome poromis, aš skrisdavau pas ją, ji tuomet dar gyveno Kanuose. Viena kitą palaikydavome, buvo gera kartu leisti laiką, bet vieną dieną pradėjau jausti, kad tas žmogus nebėra toks nuoširdus koks buvo, pradeda kažką slėpti. Pasidarė labai liūdna, nes buvau 150 proc. tuose santykiuose, o ji nebe. Man skaudu dėl to, kad ji buvo mano draugė, apie viską žinojo, aš taip pat galvojau, kad žinau apie ją viską, pasirodo, ne“, – atvirai kalbėjo S. Lipnė.

Ji pasakojo, kad nesutarimai prasidėjo tuomet, kai S. Lipnė atidarė savo internetinę parduotuvę, o po kelių valandų sužinojo, kad tai planuoja padaryti ir V. Siegel. Anot Simonos, ji davė daug patarimų savo draugei, skatino ją, tačiau galiausiai tai iš dalies lėmė nutrūkusią judviejų draugystę.

„Ji sakė, kad parduotuvė reikalauja daug investicijų, žmonių, bet pasakiau, kad galima dirbti dviese ar trise, skatinau draugę veikti. Skatinau, skatinau ir priskatinau. Ketvirtą valandą dienos pristatėme savo parduotuvę, ji paskambinusi pasakė, kad septintą valandą irgi tai padarys, tačiau, pamenu, jos parduotuvė keturias dienas neveikė. Tas keturias dienas bandžiau paskambinti jai, bet ji nebekėlė ragelio, tiesiog dingo. Pirmadienį susiskambinome, pasakė, kad nebuvo ryšio.

Tuomet prasidėjo nesusipratimai su jos antra puse. Klausiau, kas nutiko, bet ji neigė, kad yra su kitu. Sakiau, kad tai akivaizdu, ji vis tiek neigė. Buvo skaudu, nes man žmogus nebuvo toks atviras, kokia jai buvau aš. Ją labai vertinau ir mylėjau, galėjau vidury nakties atsikelti ir padaryti bet ką dėl jos. Labai keista, kai dabar žmonės klausia, kodėl su visomis susipykstu. Aš esu toks žmogus – esu už šeimą, ištikimybę, nuoširdumą ir tikrumą“, – pasakojo S. Lipnė.

Tiesa, laidos žiūrovai atkreipė dėmesį, kad nutrūko ir verslininkės draugystė su Natalija Bunke. Moteris teigė, kad norėjusi pasidalinti savo verslo patirtimi su atlikėja, taip pat vėliau kiek nukentėjo.

„Su Mindaugu esame atviri, norime padėti, bet nuo to nukenčiame ir susipykstame. Natalija yra vienas nerealiausių žmonių, su kuriais esu susipažinusi, gaila, kad nebendraujame, nes su ja labai linksma. Ji moka skaniai gaminti, pas ją smagu atvykti į svečius.

Bet atsitiko tam tikrų nemalonių dalykų, dėl kurių nebegalėjome bendrauti. Ji pardavinėjo vienus daiktus, atsidarė „Home dekor“, mes „Family shop“, vėliau pas ją atsidūrė panašių daiktų kaip ir pas mus, bet neturime jokio pykčio. Sakome, kad Natalija yra nereali, tiesiog supranti, arba gali bendrauti, arba ne“, – teigė S. Lipnė.

Laidoje S. Lipnė atvirai papasakojo išgyvenusi depresiją. Moteris teigė, kad prieš pusantrų metų jautėsi labai blogai, atrodė, kad turi verslą, laimingus ir sveikus vaikus, tačiau pati nesijautė laiminga.

„Buvo labai sunkūs mėnesiai, nes pablogėjo tėčio sveikata, teko jį slaugyti, bet galiausiai jis mirė. Prie jo jaučiausi beprotiškai stipri, niekada neverkiau, visą laiką jam šypsojausi, buvau iki paskutinio atodūsio su juo, apsikabinusi, kai jis nustojo kvėpuoti. Jo paskutiniai žodžiai buvo prašymas, kad pasirūpinčiau savimi, mane tai stipriai paveikė, pasikeitė požiūris į sveikatą ir save. Supratau, kad jis nebegalės manimi pasirūpinti.

Bet po jo mirties neišgedėjau, puoliau į darbus, prasidėjo labai didelė migrena, per mėnesį išgerdavau maždaug 100, 150 tablečių nuo skausmo. Be jų negalėjau atsikelti, bet tai ignoravau. Kai nuėjau pas gydytoją, sulaukus klausimo apie galvos skausmą, pradėjau verkti. Tuomet ji paskambino psichoterapeutei, kuri nustatė man depresiją, turėjau gultis į kliniką. Po to gyvenimo kokybė pagerėjo. Žinoma, iki dabar geriu antidepresantus, man jų neleidžia mesti dėl gyvenimo tempo, būdo. Bet iš esmės dabar esu visiškai kitas žmogus“, – atvirai pasakojo žinoma moteris.

Kilo eskorto skandalas

Prieš kurį laiką trijų vaikų mama išgyveno eskorto skandalą, apie tai S. Lipnė susilaukė klausimų ir laidoje. Žinoma moteris paklausta, kuris verslas pelningesnis – eskorto paslaugų teikimas ar parduotuvė, ji nepasimetė ir teigė niekada nebandžiusi teikti eskorto paslaugų.

„Viena mergina, su kuria labai gerai sutarėme ir artimai bendravome, pradėjo man grasinti, nes nepalaikiau jos darytos nusikalstamos veiklos, perspėjau žmones apie tai. Esu per didelė teisybės ieškotoja, o žmonėms tai nepatinka.

Tuomet gavau iš jos žinutę, kurioje ji teigė, kad turi mano nuotraukas, jose aš esu apsinuoginusi ir jos bus išplatintos visai žiniasklaidai. Nežinau, kaip jas gavo, bet manau, kadangi artimai bendravome, daug leisdavome laiko kartu, ji parsisiuntė jas iš emailo, nes žinojo, kaip tai padaryti. Ji turėjo daug mano nuotraukų, o panaudojo egzotiškiausias“, – prisiminė S. Lipnė.

Vis dėlto nuotraukos spaudoje neatsirado, anot pašnekovės, mergina pasirinko kitą taktiką. Dieną, kai S. Lipnė šventė vaikų gimtadienius, ji netikėtai gavo daugybę žinučių su savo minėtomis nuotraukomis.

„Ji jas įdėjo į eskorto tinklapį, aš iš karto susisiekiau su tuo puslapiu, parašiau, kad nedirbu pas juos, kad auginu tris vaikus, esu namuose su vyru. Jie iš karto jas išėmė, bet užteko to, kad būtų padaryta screenshot‘ų ir iki šiol, keturis metus, šnekama apie tai. Kaip man įrodyti, kas įdėjo nuotraukas? Aš neneigiau, kad jose ne aš“, – sakė S. Lipnė.

Ji teigė po šio įvykio parašiusi pareiškimą policijai, vis dėlto viešai situacijos aiškintis nepanoro, bijojo, kad mergina gali toliau kerštauti.

„Kai tai atsitinka, supranti, kai kitas žmogus turi tiek daug smarvės, supranti, kad jis yra labai drąsus, tu tiesiog žinai, kad jis gali padaryti kažką tavo vaikams. Buvau susilaukusi grasinimų, man sakė, kad žino, į kokį darželį eina mano vaikai. Bijojau dėl jų“, – sakė moteris.

Paklausta, kaip reagavo vyras, ji teigė, kad Mindaugas viską žinojo, suprato, kad tai buvo merginos šantažas.

„Jam buvo juokinga, nes nuotraukos buvo darytos, kai buvau su juo. Kaip būnant su juo aš galėjau užsiimti eskortu? Kartu jau esame septyneri metai, man nieko netrūksta. Milijoną kartų visiems šią istoriją pasakoju, bet visi toliau klausinėja, nes bando įžeisti“, – atvirai kalbėjo S. Lipnė.

Anot S. Lipnės, užaugę vaikai taip pat neturėtų dėl jos nuotraukų sukti galvos. Moteris įsitikinusi, kad užaugus jiems atrodys natūralu tai, kas dabar visuomenėje yra kiek nutylima.

„Pavyzdžiui, Lietuvoje mes vis dar neturime svingerių klubų, o Prancūzijoje jų labai daug, jiems tai – normalu“, – sakė S. Lipnė.

Susipažinusi su vyru iš karto jo nepamilo

Nuomonės formuotoja sulaukė ir klausimo, kaip susipažino su savo vyru Mindaugu. Ji teigė įsivaizdavusi, kad jos antroji pusė bus toli gražu nepanaši į jį, buvo susikūrusi visai kitokį idealios šeimos paveikslą, o Mindaugas ilgą laiką tebuvo paprastas draugas.

„Vieną lapkričio mėnesio dieną susitikome bare, aš atėjau su drauge, o draugės draugas buvo su Mindaugu. Pasikalbėjome apie breketus, pasikeitėme kontaktais. Juo nelabai susidomėjau, tik pajaučiau, kad yra geras žmogus. Po kelių mėnesių dar kartą susitikome su ta pačia drauge, o jos draugas ir vėl buvo su Mindaugu, nuo to laiko daugiau bendravome, bet susipažinau su kitu vaikinu, jį įsimylėjau ir išvažiavau į Izraelį. Gyvenau jame porą mėnesių, vėliau išsiskyriau, grįžau į Lietuvą, o Mindaugas mane guodė, ėjo su manimi į filmus, taip ir priguodė“, – juokėsi S. Lipnė.

Ji pasakojo, kad Mindaugas – labai geras žmogus, bet nejautė jam meilės iš pirmo žvilgsnio: „Manau, dėl to jis ir yra mano gyvenimo vyras, nes nebuvo iš karto didelio susižavėjimo.“

Tiesa, per septynerius metus, praleistus kartu, buvo ir įvairių išbandymų. Kai susirgo depresija, S. Lipnė pasakojo vos neišsiskyrusi.

„Man tada niekas nerūpėjo, man atrodė, kad manęs niekas nesupranta, manęs niekas nedomino. Jaučiausi labai blogai, buvo apatija viskam. Žinau, kaip Mindaugui buvo sunku mane suprasti“, – sakė pašnekovė.

Renginio akimirka

Šiandien ji džiaugiasi, kad turi gražią šeimą, vaikus, kurie, anot žinomos moters, yra labai savarankiški.

„Labai protingi vaikai. Man parašė viena mergina, kuri teigė, kad negali suprasti, kodėl vaikai tokie ramūs ir klauso. Džiaugiuosi, kad pavyko juos išauklėti, didžiuojuosi jais, jie klauso, turi taisykles, kai reikia, pabūna ramūs“, – šypsojosi moteris.

Tiesa, viena laidos žiūrovių uždavė klausimą, kodėl vaikai ne visada elgiasi gražiai, buvo pastebėta, kad jie pajūryje bandė užkasti medūzas.

„Mes buvome Nidoje, o ant kranto gulėjo medūza, kuri buvo išsiardžiusi. Vaikas paklausė, kas čia, o mes paaiškinome, kad medūza mirė. Jie žino, kas yra mirtis, esame jiems paaiškinę, kad žmogus yra gyvas organizmas, kuris keliauja po žemę, jis neišgaruoja. Kalėdų seneliu jie tiki, bet visą kitą, pavyzdžiui, kaip atsiranda vaikai, mes pasakojame.

O ta medūza gulėjo šalia, kai mano Emilija žaidė. Ji buvo iškasusi duobę, pasiėmė smėlio, padarė kamuoliuką ir pasakė, kad palaidos medūzą. Aš ją nufilmavau, kadangi vaikas žaidė, nepagalvojau, kad tai yra kažkas bloga. Mus netgi rodė per žinias, sakė, kad vaikai žudė medūzas“, – nutikusią istoriją pasakojo S. Lipnė.

Po šio įvykio ji teigė paaiškinusi vaikams, kad negalima taip daryti: „Esame labai laisvi tėvai, mūsų vaikai rišliai ir gerai kalba, nes su jais kalbame kaip suaugę, sakome viską taip, kaip yra.“

Visą pokalbį su Simona Lipne galite žiūrėti laidoje „Nepatogūs klausimai“, kurios vaizdo įrašą rasite straipsnio viršuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)