Tokią galimybę, suderinusios su atlikėjo atstovais, suteikia veiklą šį pavasarį stabdanti bilietų platinimo bendrovė „Ticketpro“ ir bilietų platinimo teisę perduodanti bendrovei „Bilietų pasaulis“. Kai pernai spalį buvo paskelbta apie būsimąjį jo koncertą „Žalgirio“ arenoje, visi bilietai buvo išpirkti per keletą dienų.

„Ticketpro“ bilietų platinimo tinklo veikla bus nebevykdoma nuo gegužės mėnesio – bilietus į visus renginius, kuriuos parduoda „Ticketpro“, bus galima nusipirkti „Bilietų pasaulio“ platinimo sistemoje.

„Ticketpro“ kasose ir interneto svetainėje www.ticketpro.lt bilietus į koncertus nusipirkusiems žiūrovams jų keisti nereikės – šie bilietai galios be jokių apribojimų.

Jau kitą savaitę Ispanijoje Robbie Williamsas pradės naują koncertų turą „Let Me Entertain You Tour“, kurio metu balandžio 5-ąją pirmą sykį koncertuos Kaune.

„Tai – laukiamiausias ir daugiausia bilietų pirkėjų dėmesio sulaukęs renginys Lietuvoje per keletą pastarųjų metų. Džiaugiamės, kad galime suteikti progą jį pamatyti dar šimtui laimingųjų“, - komentavo renginio organizuojančios bendrovės “Live Nation” atstovai, šįmet kviečiantys pamatyti net tik Robbie Williamso bet ir grupės „Nickelback“, atlikėjo Passenger, JAV baleto trupės „Complexions“ pasirodymus ir daug kitų renginių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)