Didžiajai daugumai Domas yra žinomas iš TV projekto „X faktorius“, tačiau lietingą vakarą vykusiame koncerte jaunasis atlikėjas visus nustebino savo autorinių dainų repertuaru. Koncerto metu buvo neįmanoma nepastebėti Domo panašumo į jo projekto mokytoją M. Mikutavičių ir net buvo girdimi komentarai, kad tai jaunasis Marijus, tačiau niekas negalėjo tikėtis to, kas įvyko.

Antrojoje koncerto dalyje, atrodo nenorėdama atkreipti į save dėmesio, scenoje pasirodė Lietuvos mega žvaigždė M. Mikutavičius ir patyliukais prisijungė prie pritariančiųjų vokalų. Balsų pasikeitimas privertė atgal žvilgtelėti ir to vakaro žvaigždę Domą Česnulevičių. Šis netikėtas posūkis tapo staigmena ne tik į koncertą susirinkusiems žiūrovams, bet ir pačiam atlikėjui, rodos, trumpam užgniaužė kvapą.

Vėliau Domas prisipažino, kad Mikutavičius yra vienas iš jo didžiausių idealų ir ši staigmena jam labai daug reiškia. Nedaug pradedančiųjų atlikėjų gali pasigirti, jog pirmojo solinio koncerto metu jiems pritarė pats Marijonas Mikutavičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)