Vienuolika renginių ir penkiolika muzikantų

Šiemet įvyko vienuolika „Wired Saturdays“ serijų. Jose grojo svečiai iš Vokietijos, Didžiosios Britanijos, JAV, Olandijos, Belgijos ir Lietuvos. Tarp jų – tokie puikiai žinomi atlikėjai kaip Aphex Twin bendražygis DMX Krew, JAV techno deimantas Damon Wild, inteligentiškos elektroninės muzikos lakštingala Kettel, garsiausio pasaulyje techno klubo Berlyno „Tresor“ rezidentas Mike Dehnert ir daugelis.

Ir, be abejo, „Techstylism“ atlikėjai Daimon, Moon Disco, Pagalve ir Hallucin.

Būtent visuomet energingi Pagalve ir Hallucin šį šeštadienį pristatys lietuviškąją „Wired Saturdays“ smogiamąją jėgą. Į svečius atvyksta ir po ilgų derybų atsiviliotas rytietiško gymio prodiuseris bei didžėjus Ray Kajioka, rašoma organizatorių pranešime spaudai.

Legendinio jazz ir soul muzikanto Ray Charles vardą gavęs, iš Japonijos kilęs Vokietijos pilietis šiuo metu priklauso vienai garsiausių Europos įrašų kompanijų „Kanzleramt“ ir yra tokių garsių muzikantų kaip Johannes Heil, Heiko Laux, Anthony Rother, Richard Bartz, Alexander Kowalski, Fabrice Lig, „Wired Saturdays“ jau grojusio Samuel L. Session ir daugelio kitų visame pasaulyje laukiamų atlikėjų kolega.

„Visuomet viduje jaučiau muziką“, – sako R. Kajioka. Sunku tuo abejoti.

Nuo mažų dienų bent keliais instrumentais grojantis nuoširdus, profesionalus, nuolat progresuojantis atlikėjas jau gerą dešimtmetį puoselėja melodingos ir gilios techno muzikos skambesį. Juo ir glosto klausytojų ausis.

Tarptautinė spauda R. Kajioka kūrybą įvardija kaip senojo detroit techno stiliaus ir šiuolaikinės elektroninės šokių muzikos skambesio samplaiką.

Beje, tęsiant praėjusioje „Wired Saturdays“ serijoje pirmą kartą įvykusį dovanų dalinimą pirmasis šimtas bilietus šį šeštadienį perkančių lankytojų gaus naują, specialiai šiai renginių serijai skirtą vieno iš „Techstylism“ atlikėjų įrašytą kompaktinį diską.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją