Staigmenos gerbėjams

Šiuo metu aktyviai kuriantis S. Žukovas savo gerbėjams Lietuvoje pristatys ir naujų kūrinių, tačiau vakaro programos pagrindą sudarys „Ruki Vverh“ muzika.

Populiarus Rusijos atlikėjas tikisi, kad jo pasirodymas Vilniuje ne vienam žiūrovui primins apie pirmąją meilę ar pasimatymą, gražias merginas ar nerūpestingą studentišką gyvenimą - gražiausias akimirkas, kurios visuomet buvo „Ruki Vverch“ kūrybos pagrindu.

Išskirtinis „Ruki Vverch“ lyderio pasirodymas pirmą kartą Lietuvoje bus tiesiogiai transliuojamas radijo stoties „Russkoe Radio Baltija“, o po koncerto klubo „Metelica“ svečių laukia diskoteka.

Lietuviai niūniuoja jo kūrinius

Devintame dešimtmetyje perversmą Rusijos muzikos industrijoje padariusios „Ruki Vverh“ dainos iki šiol išlieka populiarios, o grupės lyderio Sergejaus Žukovo koncertai visoje Rytų Europoje pritraukia tūkstančius žiūrovų.

Išskirtinio gerbėjų dėmesio S. Žukovas sulaukia ir Lietuvoje. Prieš kelis mėnesius jis koncertavo „Forum Palace“ rūmuose. Tąkart visi bilietai į populiaraus atlikėjo pasirodymą buvo parduoti iki koncerto likus daugiau nei savaitei. Puikiai žinomos „Ruki Vverch“ dainos taip įaudrino publiką, kad net pasibaigus S. Žukovo pasirodymui, savo mėgstamus hitus minia gerbėjų dar ilgai dainavo fojė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)