Keletą šilto sutikimo nuotraukų instagrame paskelbė prodiuseris ir atlikėjas Igoris Nikolajevas.

„Jaukioje aplinkoje, siaurame artimų draugų (kolegų muzikantų) rate, pažymėjome mano pjesių ciklo „15 melodijų fortepijonui“ išleidimą“, – parašė jis.

Kadruose matyti A. Pugačiova, Igoris Krutojus, pianistė Jekaterina Mečetina ir kiti, informuoja unian.net.

Labiausiai visus savo išvaizda nustebino A. Pugačiova: ji pasipuošė juoda trumpa suknele-švarku su plačiu diržu ir tokios pačios spalvos blauzdinėmis, apsiavė masyvius batus ir užsidėjo akinius tamsiais stiklais.

Ala Pugačiova su bičiuliais
Ala Pugačiova su bičiuliais

Atlikėja atrodė nuostabiai, nepaisant amžiaus (jai 73-eji). Apkritusius drabužius mėgstanti primadona, pasirodo, vėl gali pasigirti puikia figūra. Komplimentų jai negailėjo ir instagramo vartotojai.

A. Pugačiovos pozicija dėl karo Ukrainoje

2022 m. rugsėjo 16 d. Rusijos teisingumo ministerija nurodė, kad humoristas Maksimas Galkinas yra „užsienio agentas“, neva atliekantis politinę misiją ir už tai gaunantis atlygį iš Ukrainos.

A. Pugačiova griežtai sureagavo į ant sutuoktino pilamą purvą. Savo instagramo paskyroje moteris užsistojo M. Galkiną ir parašė, kad ją irgi reikėtų įtraukti į „užsienio agentų gretas“.

Be to, dainininkė pirmą kartą pasmerkė Rusijos karą su Ukraina, eufemistiškai jį pavadinusi „iliuzinių tikslų“ įgyvendinimu. Dėl šio žinutės bus atliekamas tyrimas, ar A. Pugačiova nediskreditavo Rusijos armijos.

Rusijos prezidento atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas pareiškė, kad nemato reikalo komentuoti A. Borisovnos Pugačiovos pasisakymų. Apie tai rašo Rusijos žiniasklaida. Nuo karo pradžios primadonos vyras smerkia įsiveržimą į Ukrainą ir yra užsienyje.

A. Pugačiova neseniai su vaikais sugrįžo į Rusiją, kur jos neapkenčia už požiūrį į invaziją ir išvykimą iš šalies karo pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)