„Po ilgų klajonių tarp šalių nusprendžiau koncertuoti ir dirbti namuose, – prieš koncertą kalbėjo atlikėjas. – Būdamas užsienyje daug išmokau, ypač Londone, kur kas vakarą teko dainuoti operetėje – tai reikalauja daug vokalisto jėgų. Jaučiuosi sukaupęs nemažai patirties ir energijos, todėl noriu ja pasidalinti su Lietuvos publika, kurios labai pasiilgau.“

„Coming Home“ – tai gyvo garso koncertai, kuriuose dainininkas atlieka klausytojų jau pamėgtas dainas, tokias kaip „Ieškok manęs“, „Tiktai tu“, „Mergaitė“, „Kai ši muzika skamba“,. „Coming Home“ koncertų publika taip pat turi išskirtinę progą pirmoji išgirsti Vaido dainų iš būsimo, jau trečiojo, albumo, pasirodysiančio 2015 metų kovą.

Pastaruosius kelerius metus Vaidas profesiškai stiprėjo užsienyje: 2009 metais, įgijęs muzikinio teatro atlikėjo specialybę Vilniaus kolegijoje, jis išvyko tobulintis į žiemos muzikinio teatro kursus Karališkojoje Škotijos muzikos ir teatro akademijoje (Royal Scottish Academy of Music and Drama), o vėliau įstojo į magistro programą Gildfordo vaidybos mokykloje (Guildford School of Acting). Po mokslų Škotijoje, 2012 metais, dainininkas gavo pasiūlymą dirbti laive „Queen Elizabeth“, kur septynis mėnesius kas vakarą atliko muzikinius numerius laivo teatre. Dar kitais metais vokalistas gavo pagrindinį vaidmenį operetėje Londono Vestendo teatre „Union“. Dirbdamas užsienyje, Vaidas dar sugebėjo dalyvauti Lietuvoje vykstančiuose projektuose „Auksinis balsas“ ir Nacionalinė „Eurovizijos“ atranka.

Koncertų Lietuvoje metu su Vaidu scenoje pasirodo ir muzikantai Vytautas Bikus (klavišiniai ir pritariamasis vokalas), Juozas Martinkėnas (gitara ir pritariamasis vokalas), Laimonas Matas (bosinė gitara) bei Vytis Vainilaitis (būgnai).

Koncerto akimirkos ir svečiai - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)