Festivalio palapinių miestelyje šiąnakt įsikūrė ne tik lietuviai, atvykę iš kitų Lietuvos miestų, bet ir užsieniečiai. DELFI kalbintas latvis tikino, kad į Lietuvą atvyko su draugu ir dviem draugėmis, visi jie patenkinti įspūdžiais ir pačiu festivaliu, nors pirmosios dienos lietus kiek ir baugino.

DELFI už stilių dėkoja Evaldui Valantiejui, vizažą - Indrei Sinkevičiūtei („Smilga Beauty Lab“)

Kalbinta prieniškė čia atvyko su drauge ir draugu, tačiau džiaugsmingai garsiai išrėkė, kad čia surado dar „kalną draugų“.

Palapinių miestelyje įsikūrė ir studentai iš Kauno. Kompanija – italai, prancūzai ir kitų šalių atstovai. Visi jie Kaune studijuoja pagal „Erasmus“ programą ir čia atvyko pašėlti. „Egzaminai išlaikyti, visus išlaikiau, vidurkis – 9,5“, – tikino pašnekovas pridurdamas, kad tai yra puikus įrodymas, jog mokslai ir vakarėliai tikrai suderinama.

Daugelis DELFI kalbintų festivalininkų tikino, kad nuotaika išties puiki ir juokavo, kad Vilnių šįvakar dar tikrai sudrebins. Ir nors vakar išties buvo šalta bei drėgna, festivalininkų tai neišgasdino.

Prie pat Vilniaus centro, Vingio parke, vykstantis festivalis atviliojo ne tik daugybę festivalininkų iš kitų miestų, bet ir vilniečių. Dauguma jų naktį praleido savo namuose, tad sekmadienio popietę į festivalio teritoriją vėl pradėjo plūsti minios muzikos ir šėlionių ištroškusių žmonių.

Šio vakaro kulminacija – vidurnaktį scenoje pasirodysianti Davidas Guetta.

DELFI už stilių dėkoja Evaldui Valantiejui, vizažą - Indrei Sinkevičiūtei („Smilga Beauty Lab“)

Pirmoji festivalio diena - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (66)