Snoop Dogg yra tikras „Red Bull Soundclash“ pionierius. Garsusis reperis buvo vienas pirmųjų, pakviestų dalyvauti įspūdingoje muzikos renginių serijoje. Snoop Dogg surengė nepakartojamą pasirodymą kartu su savo grupe „The Snoopadelics“, kurioje grojo garsusis Bootsy Collins. Reperiui iššūkį metė iš Teksaso kilęs amerikiečių electro, rock ir funk muzikos duetas „Ghostland Observatory“. Abiejų atlikėjų dvikovą stebėjo per 10 tūkst. žiūrovų, kurie aktyviai palaikė savo favoritus.

Tai yra ne tik įspūdingas renginys, bet ir inovatyvus kūrybinis procesas. Čia dalyvaudami atlikėjai ir grupės įgauna naujos patirties, gali pasitikrinti savo jėgas, atrasti save skirtinguose muzikos stiliuose ir savo kūrybą sujungti su kitų atlikėjų kūryba“, - sakė Snoop Dogg. „Atlikėjams tai yra puiki galimybė augti, o jauniems ir pradedantiems – tiesus kelias būti pastebėtiems. Ši dvikova padeda neužstrigti viename muzikos žanre, priverčia keistis ir padeda atrasti džiaugsmą groti“.

Snoop Dogg ir „Ghostland Observatory“ pasirodymas „Red Bull Soundclash“:


Šis renginys pirmą kartą mūsų šalyje lankėsi 2012 metais, kai scenoje jėgas išmėgino Marijonas Mikutavičius ir „G&G sindikatas“. Po penkerių metų pertraukos į Lietuvą grįžtančiame renginyje susitiks Jazzu ir Donny Montell.

Pagal pasaulines „Red Bull Soundclash“ taisykles pradžioje Jazzu ir Donny apšildys publiką atlikdami savo dainas. Pirmame raunde atlikėjai atliks pasirinktą koverį savoje stilistikoje. Antrajame meistriškai vykdys dainų „perėmimą“, kurio metu vienas atlikėjas pradeda dainą, o kitas ją pabaigia. Trečiojoje koncerto dalyje atlikėjai atliks savas dainas, bet nestandartiniais stiliais.

Ketvirtame raunde Jazzu ir Donny į sceną žengs kartu su kviestinėmis žvaigždėmis, kurioms padedant sieks nugalėtojo titulo. Laimėtoją lems publika, kurios plojimų ir ovacijų keliamą triukšmą fiksuos itin tikslūs garso matuokliai.

Didžiulio populiarumo visame pasaulyje sulaukęs „Red Bull Soundclash“ renginys vyksta daugelyje šalių. Renginiuose jau dalyvavo garsusis amerikiečių reperis Snoop Dogg, „Major Lazer“, „Metalheadz“, Magnetic Man, „Disclosure“, „Rudimental“, „Chase & Status“, „Shy FX“ „A$AP Mob“, Wiz Khalifa ir daugelis kitų ryškiausių muzikos žvaigždžių. 2014 m. „Red Bull Soundclash“ šou stebėjo per 20 tūkst., o pernai daugiau nei 40 tūkst. žiūrovų. Bilietai į šiuos renginius būna išgraibstomi per kelias dienas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją