Žiūrovai į vasaros estradą rinktis pradėjo likus kelioms valandoms iki Egidijaus Dragūno pasirodymo. Susirinkusią minią apšildė didžėjus Ignas Vanagas. Į koncertą atvykusių gerbėjų automobilių užtvindė aplinkinių daugiabučių kiemus ir gatves. Išsikviesti taksi automobilį Klaipėdoje tapo neįmanoma likus dar daugiau nei trims valandoms iki renginio pradžios.

Kol ištikimiausi grupės gerbėjai pagal populiariausius visų laikų „Sel“ hitus šėlo aptvertoje estrados teritorijoje, kiti tuo metu reginiu nemokamai mėgavosi už tvoros. Įsitaisę ant patiesalų jie lukšteno saulėgrąžas ir gurkšnojo alkoholinius gėrimus. Kiti pro žiūronus bandė pamatyti, kas vyksta scenoje.

Renginio kulminacija tapo įspūdingi dangų nušvietę fejerverkai. Tiesa, Selas koncerto paklausyti atėjusius pamalonino kelis kartus – pirmasis fejerverkų pliūpsnis į dangų šovė dar 23 valandą.

Garso ir vaizdo aparatūra specialiai šiam pasirodymui sunkvežimiais buvo atgabenta iš Latvijos. Tai kainavo beveik 400 tūkst. litų. 40 metrų pločio ir 12 metrų aukščio sceną nuo ketvirtadienio montavo beveik 20 darbininkų.

Ketvirtadienį atvykęs į pajūrį Selas maloniai nustebino Klaipėdos miesto gyventojus ir svečius – pats atlikėjas uostamiesčio centre praeiviams dalino kvietimus į savo šeštadienio šou. Kiek anksčiau buvo skelbta, kad susitikęs su Klaipėdos meru Vytautu Grubliausku, E. Dragūnas perdavė jam 200 bilietų, kurie atiteks daugiavaikėms, neįgalių bei ligotų vaikų šeimoms.

Koncerto akimirkos – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (470)