„Naujoji daina pagerins visus rekordus. Tai, mano manymu, yra topas. Pavykęs topas, kuris visiems sapnuosis visą šį rudenį, žiemą ir pavasarį“, – sakė E. Dragūnas.

Liaupsių naujam kūriniui negailėjo ir DELFI komentatoriai. Skaitytojai rašė, kad dainą malonu klausyti, o jo muzika yra atgaiva sielai.

„Daina gera ir labai gera. Dieve, saugok šitą žmogų už tai, kad jis už albumą surinktus pinigus skiria labdarai. Jis žino, ką daro, ir daro tai labai labai gerai. Bravo!“, - džiaugėsi komentatorius, pasivadinęs „aš“.

„Visai puiki daina. Nėra ji pasaulinio lygio, bet tikrai galima maloniai klausyti“, - rašė Deivis LT.

„Nesu gerbėjas, bet geras kūrinys, manau, neblogai jam seksis“, - rašė Abc slapyvardžiu pasivadinęs DELFI skaitytojas.

„Aš klausau „Sel“ nuo pat jų susikūrimo laikų. Man be proto patinka viskas, bet negalvokite, kad aš kokia šešiolikinė, man jau 47-eri, bet man patinka „Sel““, - rašė komentatorė Alma.

„Neblogas gabaliukas, nesišiauškite, pavyduoliai. Prieš tai pora buvo nelabai, tikrai nelabai, bet šitas degs ilgai“, - rašė kitas komentatorius.

„Sel'ui reikėtų paminklą pastatyti, visgi daug pinigų skyręs labdarai, o jo muzika tiesiog atgaiva sielai“, - rašė „999“ pasivadinęs skaitytojas.

„Bunkės gerbėjai iš pavydo „užbombino“ neigiamais komentarais“, - šmaikštavo DELFI skaitytojas.

Tiesa, grupei nepavyko išvengti ir kritikos.

„Kur dingo tos dainos kaip „Laužau standartus“ ir panašiai? Dabar pats pradėjo skambėti kaip Justinas Bieberis...“, - rašė „šiaip“.

„Melodija labai panaši į „Modern Talking““, - savo pastebėjus rašė kitas komentatorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (371)