„Vaizdo klipo idėja gimė spontaniškai, leidžiant karantiną sodyboje, kur dienos slinko ramiai ir neįpareigojančiai. Žiema, daug laisvo laiko, koncertinė veikla visiškai sustojusi. Užsiėmiau labai kasdieniškais ir žemiškais darbais – kasiau sniegą, kapojau malkas, kūrenau židinį, skaičiau, vaikštinėjau po miškus ir grojau gitara.

Vaizdo klipas turėjo pasirodyti kovo pirmąją, kartu su nauju albumu, tačiau dėl įvairiausių techninių kliūčių viskas gerokai nusikėlė.
Pradinė klipo idėja buvo judantys juodi siluetai raudoname fone ir albumo „Six Strings Upstream“ iliustracijos.

Jaučiau, kad šiai dainai reikia minimalių išraiškos priemonių. Toks spalvų ir charakterio pasirinkimas, neatsitiktinis – esu stipriai įkvėptas kelių legendinių režisierių, kuriuos labai mėgstu, tai Davidas Lynchas, Quentinas Tarantino, Robertas Rodriguezas ir šių didžių meistrų fantastiškų kūrybos vaisių, tai – „Twin Peaks“ serialas, filmai – „From Dusk Till Down“, „Pulp Fiction“ ir kitų darbų. Žavi jų estetika, gylis, minimalizmas“, - pasakoja muzikantas.

Jis sako, jog su kiekviena diena idėjų vis daugėjo.

„Pamaniau, jog reikėtų ne tik animuoti iliustracijas, bet ir pačiam nusifilmuoti, pasikviesti daugiau žmonių. Taip atsirado kino operatorius, bėgiai, kranai, rimtas apšvietimas, ekranas, scena, grimas, daug pagalbininkų. Filmavime dalyvavo ir mano dukterėčia Kamilė Vosilytė, kuri tapo šio vaizdo klipo puošmena. Pirmus žingsnius madų pasaulyje žengianti Kamilė atliko šokėjos ir pritariančios vokalistės vaidmenį. Tai buvo jos pirmoji patirtis filmavimo aikštelėje ir jai tai labai patiko. Buvo šiek tiek jaudulio, bet su užduotimis ji susitvarkė šimtu procentų ir netgi viršijo lūkesčius. Režisūra ir visu organizaciniu procesu rūpinausi pats, tačiau be žmonos pagalbos ir patarimų tikrai nebūčiau susitvarkęs“, - šypsosi R. Semeniukas.

Vaizdo klipą galite įvertinti čia:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)