Į penkioliktąjį „Open’er“ festivalį Lenkijoje atvyksta vienos didžiausių šiuolaikinės muzikos žvaigždžių – grupė iš Kalifornijos „Red Hot Chili Peppers“. Į muzikos istoriją muzikantai amžiams bus įrašyti kaip 80 mln. albumų ir singlų kopijų pardavusi grupė, iškovojusi garbingą ir užtarnautą vietą „Rock And Roll“ šlovės salėje. Grupė, kurios muzikoje roko ritmai persipina su funky vibracijomis, ir kuri daug metų bendradarbiauja su prodiuseriu Ricku Rubinu, turi milijonus gerbėjų visame pasaulyje.

Kelis mėnesius „Red Hot Chili Peppers“ dirba su savo naujuoju albumu. Šįkart jie bendradarbiauja su Danger Mouse, apie kurį duodamas interviu „Billboard“ Anthony Kiedis yra pasakęs: „jam kyla puikių itin modernių idėjų, be to, kontrolės kambaryje kiek pagrojęs akustine gitara jis išlukštena dainą iki akustinio branduolio, ir ji tikrai suskamba daug gražiau.“

Albumo įrašymas nutrūko dėl Flea traumos – muzikantas pusę metų negalėjo groti.

Grupė paskelbė, kad naujasis albumas pasirodys ne vėliau nei kitais metais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją