"Prima" - jau septynerius metus Kaune ir vienerius metu Vilniuje gyvuojanti stiliaus ir mados studija. Ją įkūrė Kristina Maselskytė, kurios darbai kartu su Gičiu Bertuliu pristatomi po ženklu "G&K". Šių metų vasarą "G&K" pradėjo klubinių drabužių liniją "Naftalinas". Tai iš padėvėtų drabužių naujai siuvami jaunimui skirti originalūs, spalvingi, stilingi drabužiai skirti jaunimui.

Renginio metu "Primos" studijoje dirbs šeši kirpėjai ir du stilistai. Publika turės galimybę stebėti kaip kuriamas klubinis stilius bei išvysti neformalų klubinių rūbų pristatymą.

"Pulse AD" taip pat pirmą kartą gros viešnia iš Didžiosios Britanijos DJ Spice. Pasak organizatorių, tai bus pirmas kartas Lietuvoje, kuomet mergina gros "drum'n'bass" muziką. Vakaro metu taip pat plokšteles suks DJ'ai Rimas Šapauskas, Emery, "Sweet and Sour". Gyvai video projekcijas kurs duetas "Crystal Logic".

Šiuolaikinės kultūros kūrėjus pristatantis vakarėlių ciklas "Pulse AD" klube "Gravity" rengiamas kartą per mėnesį. Renginyje išlaikoma koncepcija vieno vakaro metu apjungti tris šiuolaikinės kultūros sritis - muziką, video bei foto darbus, madą.

Nuo šių metų rugsėjo mėnesio "Pulse AD" tapo pirmuoju ir vieninteliu renginiu į kurį "Gravity" lankytojai įleidžiami nemokamai.