„Grupės merginos apie tai nieko nežinojo. Pasakiau joms tik vakar. Jos liko truputėlį šokiruotos“, – DELFI pasakojo Eglė. Moteris atskleidė, kad šį projektą kūrė patyliukais, niekas apie tai nežinojo iki vakar vakaro, tačiau tikisi, kad grupės merginos džiaugsis su ja kartu ir palaikys tokį sprendimą.

Seniai apie solo kūrinį galvojusi moteris tikina, kad nėštumas buvo puikus laikas šiai svajonei išsipildyti. „Jei ne kūdikio laukimas, nežinau, ar būčiau radusi tam laiko. Vaizdo klipas filmuotas spalio pabaigoje, kai su „4 Roses“ merginomis jau nedainavau, o mano vyras Albinas daug padėjo ir iniciavo“, – džiaugėsi E. Keturkė, kuri paskutinį kartą su grupe scenoje pasirodė besibaigiant vasarai.

Būten jos vyras A. Keturka režisavo ir sukūrė vaizdo klipo scenarijų. Šeimyniniam duetui padėjo ir operatorius Žilvinas Petkus, ir montažo režisierius Jonas Vėlutis.

Vis tik į sceną Eglė dar nelipa. „Iš namų per šias savaites buvau išbėgusi tik kartą, į parduotuvę. Bet greitai grįžau. Dar ne laikas, – pasakojo atlikėja. – Į sceną grįžti planuoju gal po pusmečio, dar sunku pasakyti. Žinoma, jau pasiilgau ir veiklos su „4 Roses“, prie kurių vėl prisijungsiu tada, kai tam vėl bus tinkamas metas.“

Debiutinę dainą „When we're dancing“ pristatanti atlikėja neslepia, kad jos akiratyje ne tik Lietuvos, o ir užsienio auditorija, todėl nuo šiol prisistatys ir nauju sceniniu pseudonimu Jolee.

Daina, kurios autorius yra Oleg Jerochin, pasakoja apie mylimo žmogaus ilgesį bei kartu praleistas nepamirštamas akimirkas, ir nors, kaip juokauja pati atlikėja, šiuo metu ji pasiilgsta nebent vos tik kelias akimirkas iš akiračio išleisto sūnelio arba po darbų namo grįžtančio vyro, apdainuojamas jausmas daugiau ar mažiau yra pažįstamas ir artimas bene kiekvienam.

Atlikėja teigia labai norėjusi, jog pirmoji jos daina turėtų ir vaizdo klipą, todėl nėštumo metu vykęs kūrybinis procesas buvo ypatingas.

„Už didelį rūpestį filmavimo metu dėkoju komandai, kuri šimtu procentų atsižvelgė į tai, kad man reikėjo daugiau poilsio, šilumos ar tiesiog išlaukti momento, kada bus tinkamiausia proga filmavimui. Jie kantriai laukė kiekvienos gana dažnos pertraukėlės metu bei neleido man net pagalvoti apie nuovargį“, – prisimena Eglė.

Ji įsitikinusi, kad klipui sukurti visai nebūtina vykti į šiltuosius kraštus ir nuomotis brangių aksesuarų – jachtų, vilų ar sportinių automobilių, todėl filmavimui buvo parinktos trys vaizdingos vietos, kurios nuo Vilniaus nutolusios ne daugiau nei 60 kilometrų spinduliu, o idėją scenarijui padiktavo ir nepaprastai gražus šių metų ruduo.

Pasakodama apie naująjį projektą, E. Keturkė tryško džiaugsmu ir jos balse nebuvo girdėti jokio nuovargio. Vis tik ji prisipažino, kad rūpesčių su mažuoju yra nemažai, tačiau jai daug padeda ir tėtis Albinas, kurį kalbėdama apipylė komplimentais.

Pasidomėjus, ar jos kūno formos po gimdymo labai pasikeitė, ši nusijuokė, kad net prieš gimdymą visi stebėjosi, kad jos pilvukas ne itin didelis, tad ir dabar daug papildomų kilogramų neliko. „Manau, greitai vėl tilpsiu į tuos drabužius, kuriuos dėvėjau prieš nėštumą“, – nusišypsojo Eglė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)