Naują kūrinį „With You“ pristačiusi E. Sebrova atskleidė, kad prie kūrinio dirbo net septynerius metus. Pasirodo, vaizdo klipas buvo filmuotas prieš penkerius ir jau beveik buvo pasiekęs finišo tiesiąją, kai viską sugriovė netikėta vagystė, kuri atsiėjo net 15 tūkst. eurų.

„Mes filmavome Lorenzo De Quinn dirbtuvėse Barselonoje. <...> Kai pavogė medžiagą, dariausi makiažą ir praėjo gal 10 minučių, kai Mindaugas Urbikas grįžo pas mane ir sakė, kad langas išdaužtas. Galvoju, ok, kas manęs dar laukia? Ačiū Dievui, kad Airidos Skrickienės suknelių nepavogė, bet visą aparatūrą pavogė. <...> Ir tiesiog juokiausi, kad viskas pavogta, nes nežinojau, ką daryti. Prieš tai darėme keletą bandymų nufilmuoti vaizdo klipą.

Kadangi nesu iš tų žmonių, kurie pasiduoda, po kelerių metų pamačiau dizainerės „La Sun“ klipus, kurie buvo vau, toks grožis. Kaip tik iš Amerikos grįžo dizaineris ir „La Sun“ sukūrė grožį – gėles, gyvates. Mane išdažė ir padarė iš aukso. Aš taip bijau gyvačių, bet man buvo nesvarbu. Šiandien noriu daryti tai, ko aš noriu“, – tvirtai sakė E. Sebrova.

Delfi laidoje garsi moteris atskleidė į komandą priėmusi montuotoją Deividą Švenčionį, kuris išklausė jos norus ir parengė jai patikusį vaizdo klipą. O pats klipas, kaip sakė Eleonora, yra impresionistinio stiliaus, kuriame gausu simbolikos.

„Daina apie meilę ir skiriu šią dainą meilei. Aš buvau iš aukso, šalia manęs gyvatės. <...> Mano gyvenime buvo daug šliužų ir gyvačių. Šiandien aš jų atsikračiau ir galiu atsikvėpti. Mano gyvenime nebėra apsimestinių draugų, netikros meilės, skausmo. Aš džiaugiuosi, juokiuosi. Kiekvieną dieną skubu miegoti ir keltis. Tiesiog džiaugiuosi gyvenimu“, – šypsodamasi Delfi sakė moteris.

Eleonora Sebrova

Laidos vedėjai pasiteiravus, kas E. Sebrovai yra meilė, moteris teigė, kad tai neapibrėžtas dalykas – tai gali būti dangus, žemė, dugnas ar net pragaras: „Nėra žodžių. Mes kiekvienas širdyje jaučiame kažką magiško, stebuklingo. Meilė mamai, vaikams, draugui.“

Daina atlikėjai tapo ne tik gyvenimo etapo pabaiga, bet ir pradžia. Kaip ji pati pasakojo, jai teko išgyventi tam tikrus santykius, nuo kurių teko ir ilgai gydytis.

„Buvau priklausoma nuo žmogaus. Šiandien turiu vieną priklausomybę, kuri, manau, dings po klipo <...>. Visi mes žmonės, norime vienas kito, paimti vienas kitam už rankos, mums reikia paguodžiančio žodžio, kad mus mylėtų ir galėtume mylėti. Šio klipo pabaiga susijusi su darbais Lietuvoje ir joje esančiais prodiuseriais. Po klipo išplauksiu į kitus vandenis“, – atskleidusi šypsojosi moteris.

Vaizdo klipe gerbėjus E. Sebrova nustebina ir netikėtu žingsniu – pasirodymu apsinuoginus.

„Aš tuo metu tame gyvenimo etape buvau viena varna, o dabar auksinis žmogus. Buvau kitokia. Visą laiką sakydavau tiesą ir tas nuogumas yra tarsi simbolika, kad aš nebijau. <...> Ir tie šliužai nori tos šviesos, visi nori prisiliesti prie gėrio, bet tu auksinis ir jie atsimuša. Nei viena gyvatė man iki šiol neįgėlė, nes aš turėjau tvirtą pagrindą – tėvų, senelių meilę“, – atviravo ji.

Delfi laidos metu atsigręžta ir į praeitį. Paklausus, kiek jos gyvenime buvo muzikos grupės SEL laikotarpiu, moteris sakė nuo to atsitraukusi ir nusprendusi išvykti į Londoną.

„Aš pabėgau. Kirpausi pas Kęstą Rimdžių ir pamačiau vieną draugą, kuris pasakė, kad vaikas vaikšto su viena iš Egidijaus merginų į teatrą. Pagalvojau – o kur mano vieta? Aš nenorėjau daugiau taip gyventi. Auginau vaiką, mylėjau, kad man grįžus meluotų ir vaikas, ir vyras? Nenoriu taip gyventi ir tiesiog turėjau dvi, tris minutes, kol Egidijus atvyks iš Minsko, ir pasirinkau išskristi iš Rygos. Net kompiuterius palikau. Nežinau, ar pasiėmiau apatinius, bet pasiėmus būtiniausius daiktus išskridau į Londoną.

Eleonora Sebrova

Tada mane sekė etapas, kai važiavau į Šveicariją ir dešimt dienų tylėjau. Tai buvo įdomi praktika, nes supratau, kad man reikės daug dirbti su savimi, kad išsivalyčiau viską, kas su manimi įvyko per 10 metų.

<...> Mačiau labai gražius rasos lašelius. Nors ten neįmanomas akių kontaktas, buvo gerai. Supratau, kad darbo bus labai daug. Tuomet atsirado mano nauja psichoterapeutė iš Amerikos. Taip žmogus matė mane, jautė ir aš jos vis klausdavau – tai kada? Gal jau viskas? Trys mėnesiai praėjo, kai iškrito pirma ašara. Ir po to verkiau metus. Tai apie kokią muziką galima kalbėti? Mano siela valėsi <...>“, – pasakojo ji.

Po tylos stovyklos E. Sebrova ir toliau keliavo po pasaulį – apsilankė ir Londone, ir Los Andžele, bet galiausiai grįžo į jai mielą Šveicariją. Čia moteris turi savo verslą ir, galvodama 10 metų į priekį, ketina įsteigti dar kelis.

„Rugsėjį skrisiu į Majamį, vėliau į Gruziją, bet nesijaučiu dar to verta. Galvoju, kad kažko nepadariau, nes buvo tiek daug skausmo, nuopolių. Gal pas mane tas charakteris, kai manęs jūs taip lengvai nepaimsit <...>“, – Delfi pasakojo moteris.

Šalia pagrindinių verslų moteris turi ir ledainę, kurioje dažnai sukasi ir pati: „Aptarnauju žmones ir man taip smagu, kai vaikai ateina. Atėjo vieną kartą grupė iš Šveicarijos ir vaikai tokie faini. Jie duoda man pinigus ir jiems nesvarbu, kiek ledai kainuoja, jie patenkinti. Supratau, kad ne pardavinėjau, o mokiausi, jei žmogus kažko nori, jis gali sumokėti bet kokią kainą.“

Eleonora Sebrova, Gintarė Urnikaitė

Laidos vedėjai pasiteiravus, kiek laiko dainininkė praleidžia Lietuvoje, moteris sakė čia atvyksta kas pusmetį aplankyti draugų. Jai laikas, kaip sakė pati, yra vienas iš brangiausių dalykų.

„Norėčiau būti čia dažniau, bet tikriausiai mano kitoks gyvenimo kelias. Moku keturias kalbas ir planuose turiu išmokti dar šešias. Noriu žmonėms pasakyti, kad jūs neturite ribų, pasiimkite pamokas online, nemokamai, vadovėlį, keliaukite. Dabar bilietą galima nusipirkti už 19 eurų <...>. Matykite pasaulį, nes mes gyvename čia ir dabar“, – linkėjo E. Sebrova.

O apie ką moteris svajoja? Pasirodo, E. Sebrova trokšta itin žemiško dalyko – šeimos ir vyro. Tiesa, pastarasis turi būti panašus į ją: „Nenoriu, kad būtų turtingesnis ar mažiau, bet noriu, kad būtų turtingas vidiniu pasauliu. Namai ir taip yra. Užtenka to, ką turiu.“

Prieš pat Delfi laidos pabaigą dainininkė prisiminė ir audringus laikus su grupe SEL. Ji pasakojo ir apie nuostabą sulaukus Egidijaus Dragūno pasiūlymo kartu dainuoti, apie nepavykusius koncertus ir, žinoma, kitokį laiką su garsiu vyru.

„<...> Buvo toks geras laikas. <...> Pas jį į namus nuvažiuodavome lašinukų, degtinės. Mes kalbėdavomės, juokėmės. Ten buvo pats brangiausias laikas, kai mes buvome draugai“, – pasakojo E. Sebrova.

Visą interviu su E. Sebrova galite matyti straipsnio viršuje.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją