Rusiškai įdainuotą dainos versiją „Devočki“ pristatanti O. Pikul-Jasaitienė teigia, kad dainos įrašai prilygo terapijai, kurios jau seniai labai reikėjo po nelengvų gyvenimo išbandymų. Dainininkė sakė esanti įsitikinusi, kad daina skamba gražiai ir idėją pavyko įgyvendinti taip pat puikiai.

„Tai dainos „Mergaitės nori mylėti“ rusiška versija. Mane pakvietė pamėginti įdainuoti šį kūrinį prodiuseriai. Mielai prisidėjau prie šios „avantiūros“, nes pati daina man tikrai patinka. Rusų kalba man taip pat ne svetima, tai ir ėmiausi šio darbelio. Su šia daina prodiuseriai kreipėsi į mane tuo metu, kai nebuvo lengva, todėl man tai buvo kaip terapija“, - DELFI pasakojo O. Pikul-Jasaitienė.

Naujai atgimusią dainą „Mergaitės nori mylėt“ O. Pikul Jasaitienei padėjo įrašyti žinomi prodiuseriai Dalius Pletniovas, Algis Drėma ir Zero. Planuojama, kad rugpjūčio mėnesį naujai suskambusiai dainai bus filmuojamas video, kuris bus kuriamas kartu su Luku Pačkausku ir Dainiumi Žebrausku.

O. Pikul-Jasaitienės atliekamas kūrinys „Devočki“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (195)