Nors Marie scenoje atrodė linksma ir besišypsanti, tačiau koncertą didvyriškai atlaikė prisėdusi ant aukštos kėdės.

2002 metų spalį moteris pargriuvo savo namų duše ir sunkiai susižeidė galvą. Atlikus tyrimus jai buvo diagnozuotas smegenų auglys. Piktybinis navikas buvo pašalintas operacijos metu, atlikėja iškentėjo chemoterapijos kursą.

Po sunkios ligos moteris iš naujo mokėsi vaikščioti, kalbėti. M. Fredriksson ir dabar sunkiai mato dešine akimi, kartais praranda pusiausvyrą. Tačiau naujam gyvenimui prisikėlusi atlikėja 2009 metais sugrįžo į grupę. 30 jubiliejų mininčių „roxetų“ koncertų turas suplanuotas dvejiems metams į priekį.

Po incidento Kaune „Roxette“ gerbėjai susirūpino tokius didžiulius krūvius turinčios atlaikyti M. Fredriksson sveikata.

Pasak koncertą organizavusio Aliaus Karablikovo, M. Fredriksson savijauta tiek prieš koncertą, tiek po jo buvo gera. Medikų pagalbos jai neprireikė.

„Mes negavome jokios informacijos, kad į areną būtų iškviesti medikai. Į budinčius medikus taip pat nesikreipė. Reikia tikėtis, kad viskas tvarkoje, - DELFI sakė organizatorius. - Po koncerto jie išvyko į oro uostą.“

„Roxette“ koncerto Kaune akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)